Впечатоци од Кајгана собиранката во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А бе, дан сакат некој уствари да кажит во колку саатот одприлика ке започне лудувањето? Имат луѓе кои што до покасно се на работа.... така да... секоја предвремена информација би била ценета и позитивно би придонесла до навремено и прецизно организирање за точноста и присуството на еден ваков несекојдневен спектакл.

I'm riding SHOTGUN,ако до тогаш не ја опраам колата.

Мистик и Acid,за сместување ќе идеме исто ко лани бе :)

Но сепак има два фактори кои би ме спречиле да дојдам.

1.Ако на 24 имам колоквиум,мада дотогаш би требало да заврши колоквиумска.Уствари кој шиша колоквиуми :)
2.Ако случајно никој не ме земе у кола. (многу битен фактор)

Ни` го нема Коки за да правиме копија на минатата собиранка. Плус, нејќам да се враќаме во 6-7 сабајле полупијани и ненаспани.. мада би прифатил, ако пак ја видам Дивајн како вози на тротоар (нема лутиш, добар момент беше) :)

Јас исто како Мац.. идам ако немам 2 колоквиуми наредени за на 26ти, и ако најдам превоз (=

Дан сакат некој да дојдам и јас ?!?
Jaс:vozbud:
Уствари шо зборвам, ти секако ќе си таму:pos2:
Ти ќе се грижиш за најбитниот дел.

А бе, дан сакат некој уствари да кажит во колку саатот одприлика ке започне лудувањето? Имат луѓе кои што до покасно се на работа.... така да... секоја предвремена информација би била ценета и позитивно би придонесла до навремено и прецизно организирање за точноста и присуството на еден ваков несекојдневен спектакл.
Не знам за другите, ама јас ќе бидам на местото порано, морам да одам да им кажам колку маси ќе ни се потребни и како да се распоредени (затоа пишав на темава да има само пријавувања и евентуално договарање за превоз и слично).
Пријатно сум изненадена што испаѓа дека ќе има повеќе луѓе отколку што мислев, ќе им го окупираме просторот мх мх:vozbud:

И да, ќе заборавев да кажам, јас таму ќе бидам во 21:30 и ќе ве очекувам да ми дојдете накај 22:00. Таму отвораат подоцна бидејќи е ноќен клуб, но за нас ќе отворат порано. Ќе фрлам уште некој збор ако може барем половина час да се помести и да одиме порано.
Има време, за се` ќе ве известам неколку дена пред собиранката.

И доста ме терате да откривам детали:pos2:

Не знам кој прашуваше за превоз до Прилеп, ама мислам дека нема толку доцна автобус за натака.
Добро, ајде, ќе бидам добра и на малолетните малку им го продолжувам престојот, ама забрането ви е да пиете алкохол :star:

Апдејт на листата на оние кои се сигурни дека ќе дојдат

1. Fortune
2. Дивајн
3. Мистичен
4. Acid
5. кики
6. Точкест
7. Serpico
8. deXterche
9. Fantom_oh
10. elence*$
11. Мартин$
12. G e G o
13. burn84
14. Болиглава
15. DarkWalker
16. Apokalipto
17. Lady
18. NLO
19. BuSarCe
20. Crazy in Love
21. MaRyJaNe-poison
22. Б_О_Ж_И_Н_О

Благодарам за исцрпниот одговор :) и УРААА, ме има на официјалната листа. Јас сум V.I.P сега :-)

Идам и јас 100000000 %, Форчн, адирај ме на листата.:)

Их, нормално дека третава ќе е даааааалеку подобра од двете заедно, бидеќи јас ќе сум таму нормално :)

Лично не се знам со многу кајганџии, ама од ОХ сум а собиранкава тука ми е така да немат шанса да не идам.

Ајт се пулиме таму.:je:

Баш би сакал да дојдам,ако ме примате.
Него,не ми се иде сам,затоа зависи од другар ми како ќе стои со пари.
Ако е се ОК со него(финансиски),а би требало,пошто му е матура,тогаш идеме сигурно.
Инаку,и он е член на форумов.

:oftopik:

Ни` го нема Коки за да правиме копија на минатата собиранка. Плус, нејќам да се враќаме во 6-7 сабајле полупијани и ненаспани.. мада би прифатил, ако пак ја видам Дивајн како вози на тротоар (нема лутиш, добар момент беше) :)

Јас исто како Мац.. идам ако немам 2 колоквиуми наредени за на 26ти, и ако најдам превоз (=

:pos2: :pos2: :pos2:
Тоа е. Една мала незгода и оп ќе се засени се` убаво. Шо не кажеш колку убаво возев пивната и на штикла во споредба со сите други мажи, а не само тоа што те насмеало ...:pos2:

Туку друго ми беше муабетот ... на тој што му се доаѓа и е во можност, ќе дојде и без организиран превоз. Јас секогаш доаѓам Скопје и не кукам некој да ме носи со кола. Автобусите зошто возат?
Башка, сабајле после 5-6 има линија за назад за секаде, па со повратна карта, не гледам во што е проблемот и така да се дојде. Може и со смештај да се искомбинира, но кој како му дозволуваат условите - така нека си се огранизира. Не за друго, ама сигурно дека никој неможе за една општа собиранка да огранизира превоз од сите градови до тој во кој се случува собиранката. :toe:

п.с. Јас смештај неможам да понудам, но можам бесплатен превоз до Струга, бесплатен интернет во затворен простор со бесплатно кафенце и сокче и придремување на столче за тие што можат така. Може да ве собере двајстина души.
Кај мене неколку така, кај Геџо 10, а другите ценкајте се за соби во Охрид. :vozbud: :pos2: :pusi:

Дилема.... Геџо или Дивајн :)

Збиранка у Охрида града :klaber:баш Acid вчера ми спомна,ама ако 24 е тоталка неработен ондак јас за Охрид тргам уште на 23 после работа со уште еден другар...така да 50-50 е работава,а многу ќе се разочарам ако ми го учукаат да работиме и у сабота...

Збиранка у Охрида града :klaber:баш Acid вчера ми спомна,ама ако 24 е тоталка неработен ондак јас за Охрид тргам уште на 23 после работа со уште еден другар...така да 50-50 е работава,а многу ќе се разочарам ако ми го учукаат да работиме и у сабота...
Барај си со време да бидеш прва смена, договарај се со колегите :)

od ohrid sum,taka da sigurna idam:baeh:

Ке биде јако а ? Ова ке ми биде прв пат да идам на собиранка .. се надевам ке запознаам многу пријатели хаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom