Vartolu
The Infamous Mobb
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 6.476
Јас сум повеќе за КОКТА ! Да не има и за неа податоци за некакви штетни влијанија врз организмот ?
Читај болдирано....
Кока Кола..Мхххммм колку е сочно тоа нешто, кога пената ќе ти се топи на јазик, но да погледнеме од реалната страна..Кока Колата е причина нумеро уно за замастување на џигерот од конзумирање во поголеми количини (лично искуство)..Секој ден пиев минимум по пола литар кока кола, а по некогаш се случуваше два литри да се изнапијам..И со тоа си довлечкав само замастување на џигерот, да бидам 4 месеци на строга диета (само на зеленчук, овошје и чаеви), и одвај да го репарирам џигерот..На лекар каде што бев, докторот ми кажуваше дека имало некое си испитување, каде што во чаша Црн сок (не знам дали Кока Кола или Пепси, истите состојки ги содржат, дури Пепсито е поштетно, зошто содржи поголемо количество на бел шеќер, кој е равно на отров на организмот)ставиле џигер од кокошка..Џигерот од кокошката за три дена исчезнал од чашата, значи го разјадил сокот..Па пазете колку конзумирате црн сок, воопшто...