зошто бе преку bluetooth,не е поефикасно преку infrared?Ццц.. Силување преку телефон бе :pos2:
Што ти прави Bluetooth !
чекај немаме до судница дојдено:smir:О копуци едни... Во тунис глеате што праат луѓево по телефон а вие у живо не можете... под итно деегација да се организира да одите да го испитате типов... ептен ербап чоек... а вие тука силни се правите..
еее никола никола... џабе што се прокламираш као тежок јебо.. типов те надминува..
инаку јас да сум судија... хммм...
па зависи од ситуација.. ак типов е гаден тогаш пресудувам у корист на девојката, у обратна ситуација блага казна... рецимо две секс сеанси по телефон со судијката
( глеате какви корумпирани кадри ќе излезат од правен )
а да сум адвокат на девојката ќе играм на карта ментално обољење..
или заблуда.. присила.... море имам јас бујна фантазија, ќе ме биде за адвокат... али само и само под услов да ми каже типкава што стварно се десило
ај ај ... сакаш да кажеш дека толку те бива по телефон?чекај немаме до судница дојдено:smir:
ќе биде и тоа само да ја најдеме личноста што е силована
да бе да оставам број и....ај ај ... сакаш да кажеш дека толку те бива по телефон?
дај остај барем бројче... мислам дека ќе имаш многу заинтересирани
ееее.. да е болката кај адвокатите... не се секирај ... имаме тука адвокати со лопата да ги црпиш...да бе да оставам број и....
после да барам адвокати
благодарам не:baeh::baeh::baeh:
Јави се на 075 367 582 и провериЗначи пукал химен онака сам, од муабет по телефон? тииф не знаев!
:pos2:
:nesvest:Јави се на 075 367 582 и провери