Bratot
Стоик и Машкртник!
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 17.089
- Поени од реакции
- 4.499
Пошо ми ја прескокна претходната реплика упатена на тебе, пак ќе се обидам...Дали ако девојка се жали, кенка, бара од тебе ствари, хистериша, и тоа у тајминг кога ти си накурчен и плус си меѓу друштво, или па дознаваш дека те изварала и сл., го прави оправдан шамарот кој ќе и го врзеш?
Мислев дека немора на секоја посебно да и одговарам, јас си признав дека сум удрил еднаш и тоа е тоа.
Не се чувствувам ниту виновен, ниту алфа мажјак. Беше нормална реакција на целата ситуација, со оглед дека никој од овде не би присутен заедно со мене, неможе да ме убедувате спротивно.
Со цел да не ме восприемате како тиранин, се обидов делумно да објаснам.
И како сега дојдовме до моментот дека сигурно ќе ја удрам?
За да ти докажам нешто со одговорот треба да објавам дел мојот приватен живот, за кој дел и знаеш самата сме збореле нели, па да биде прифатено како вистина дека сум изреагирал сосем нормално, ниту сум удрил ниту ми се јавил таков нагон.
Не сакам сега околу мене да се врти муабетот па да треба секому поединечно да се објаснува или правдам.
Ти реков, многу е битно каква е ситуацијата, доколку ме извадиш од рамнотежа, ми се нафрлиш физички и вербално, немој да одиш на картата дека ќе ти го дозволам тоа бидејќи си женско.
А од навика не тепам жени, нит мажи можете безбедно да седите покрај мене јбт муабетот.
И да поентирам на крај, со дециден одговор на твоето прашање, не, не го оправдува шамарот, под претпоставка дека се случил.
Сега размисли дали би ме удрила прва, и зашто би си дозволила како девојка, дама , да кренеш рака на физички посилен маж.