Од што се ежите?

• Креатор на темата Креатор на темата Medea
  • Време на започнување Време на започнување
А пријатно ежење :) осетлива сум на многу места ама задниот дел на вратот па надоле по грбот ми е дефинитивно слаба точка, доволно ми е само да знам дека некој ќе ми се приближи и веќе сум наежена, а не па да ме допре ммх мммх....
Истото,забораив да спомнам....леееееееееееее,мислам дека атомите ми излегуат низ кожата,ама чувството е прекрасно иако описот е глуп...
п.с ја сум осетлив,не осетлива.Да нема забуни:pos2:

Јас се ежам некој ко ќе шмрка со цефката од кафето на пример кога ќе остани уште малку...малку лошо опишав ама се надевам ме сфативте.Или супа,кафе и сл. ко ќе шмрка

Од триење на листови. Страници од книга пример.

Ко ќе збори Ермира Мехмети (портпаролката на ДУИ) со тој рапавиот иритирачки глас, ми ги дига влакната од ментеш.:pos2:

Многу се ежам од гребење со нокти по ѕид, уф, само шо ќе помислам одма ми се ежи кожата. Од друго... од стиропор, чкрипење со креда на табла.
И од убав глас/песна исто. :baloncinja:

од ладно:)))
да да и јас како членовите над мене!

gasenici ( ako pomislam ili ako ne daj boze vidam ) se seknuvam .
pozZ

Се ежам од стиропор и од фолија ууф самата помисла ме наежи..

Интересна тема....Паа од креди од табла некад, тоа у основно, сеа у средно со маркери иаме табли :pos: , од стакло , од гребење нокти од зид

Од многу грди и многу прости луѓе.:pipi:

Jas se ezam od salfeti i od pamuk i od glupaci taka so se mislat deka se centar na svetot ...

Од ладно,шкрипење,добра музика и добар поглед:)

Од сунѓер.. од самата помисла се ежам.

Од чкрипење се ежам, од стиропор, се ежам кога некој ме допира по врат отпозади поготово, кога гледам или слушам за некои језиви работи. Од многу работи ама не ми текнуваат во моментов:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom