Од што се ежите?

• Креатор на темата Креатор на темата Medea
  • Време на започнување Време на започнување
морска песна највеќе..потоа гребење со креда на табла аууу грдо,гребење нокти од sид...чкрипење со фломастер додека пишува некој..од кисели сокови(лимон,јаболко) секогаш се ежам..

se ezam koga gi slusam pesnte od tose
i koga ke slusam nekoj koj ima prekrasen glas kaj sto pee

Сигурно ви се случило од нешто да ви се кренат влакненцата на кожата предизвикано од некаква дразба...Која ние ја нарекуваме ежење. Од што се ежите вие?
Јас од креда на табла кога чкрипи...ууфф...

Во принцип, ежењето не го доживувам како лоша работа, туку како дразба која што ги буди сите мои сетила.
Се ежам од бакнежите на дечко ми, се ежам кога слушам „силна“ песна или кога ќе го слушнам гласот на Курт Кобејн во „Rape me“ ...
Уживам кога нешто/некој успева да ги крене сите влакненца на мене.
:devojce:

Има ежење и ежење. Зависи дали е пријатно или непријатно. Од убава музика, бакнеж по вратот ова првово. Непријатно од шкрипење со рѓосано железо по рѓосана маса, од машинка за бушење заби (онаа малата пискавата и онаа што ренда по забите)

Од шкрипење на табла со изгрицкани нокти
Од Удирање на лажица/виљушка по тањир
И со мокри собрани прсти (најчесто после бањање) да фаќам свилена површина.

Има ежење и ежење. Зависи дали е пријатно или непријатно. Од убава музика, бакнеж по вратот ова првово. Непријатно од шкрипење со рѓосано железо по рѓосана маса, од машинка за бушење заби (онаа малата пискавата и онаа што ренда по забите)

Некој бил на забар во последно време.... хахахахахахахахахаха

Позитивно ежење кое резултира понатаму со фактот I`m horny добивам од бакнежи по врат и уво...од друго ништо не се ежам :)

Ретко се ежам речиси од ништо, ама затоа сакам да ежам други :D

iskreno od niso ne se ezam :tapp:
znam deka sum :lud:
ama toa ti e

Се ежам од праска и затоа јадам од кељавите ! :) А исто така и од стиропор се ежам :)

Се ежам од облекување чорапи, онакви доколенки...Тоа датира од времето кога ја гледав баба ми како тешко ги облекува нејзините. Се ежам и од други такви неинтересни работи, туку ај, да не навлегувам.

се ежам во фрки(ко ке апстинирам од роба):toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom