Даа бее.. сега ми текна фалаФинале: Бостон - Лејкерс
Би требало финале е... доколку на некој натпревар нема да вршат пренос ќе дават снимка, пс сигурно ќе има на ОБН ако нема на МТВ нема што да се секираме за преносот.Инаку МТВ ќе врши пренос од сите 4)) натпревари така?
vaka sea koa pisav sarlot mislev na hornets ne se vozbuduvaj pratam NBA ne se sekiraj i ti pisav da vidis pogore koga pisa deka dzekson ne e dobar trener ne u ovoj post aj objasni mi kako toa dzekson ne e dobar trener?Па каде у ова шо си го цитирал го спомињам Џексон???.Имаш проблеми со капирање или шо е работа???? Ако сакаш да ти објаснам нешо за NBA повели,за почетници е без пари. Едно е да кажам свое мислење а друго е да се истресе дека Крис Пол игра у Шарлот. Ајде поздрав и едуцирај се малце поише на темава.
Rosssonero,можда грешам, не викам не, али ипак не го поштуем као тренер.
Не, туку на сите 7! Мора да бидат седум за да биде што понеизвесно финале. Инаку ви препорачувам да гледате на ОБН, ќе ги даваат сите и коментаторите се светлосни години пред овој нашиов.Инаку МТВ ќе врши пренос од сите 4)) натпревари така?
Шала беше тоа за четирите утакмици деНе, туку на сите 7! Мора да бидат седум за да биде што понеизвесно финале. Инаку ви препорачувам да гледате на ОБН, ќе ги даваат сите и коментаторите се светлосни години пред овој нашиов.
Ајде дај боже па нареднава сезона на Алфа со Љубомир Николовски.![]()
Епа ја коа пишав на Џексон мислев на Давитков:pos2:
Па онда немој да се читаш сам!!! Јас си пишав мое мислење ти пиша глупост.Тоа е. Можам да си мислам шо сакам и немора да објаснувам.
Според мене Фил Џексон не е меѓу подобрите тренери во лигата-Мислење
Крис Пол игра у Шарлот-Глупост
И не е темава за препуцавања туку за коментирање плеј оф.Доста е.
Он топик!
Дали се играат сите утакмици у исто време?
Да.Ќе има ли пренос на мтв?
Ако добро го разбрав коментаторот на МТВ кажа дека сите почнуваат во исто време, односно во 02:00. Очекувам Лејкерс да тепа иако ги мрзам, а Бостон немаат искуство играчите во финале, и тоа ќе биде голема предност.Па онда немој да се читаш сам!!! Јас си пишав мое мислење ти пиша глупост.Тоа е. Можам да си мислам шо сакам и немора да објаснувам.
Според мене Фил Џексон не е меѓу подобрите тренери во лигата-Мислење
Крис Пол игра у Шарлот-Глупост
И не е темава за препуцавања туку за коментирање плеј оф.Доста е.
Он топик!
Дали се играат сите утакмици у исто време?