Па тоа политичките кампањи се погубни за ментално здравје и убиваат I.Q у исто време бе другари...
Гласајте за нас...
Гласајте за нас...
Гласајте за нас...
:baeh:
Уби Боже..

Ќе мора да го скријам негде даљинското од онаа кутијата што шири нервоза и се вика телевизор.
...не ги поднесувам сите оние `финти` (додуше мислам и дека ми ја навредуваат интелигенцијата) на партиските полтрончиња и пропагатори.
...Ми се гади уствари кога боље ќе размислам од предизборни `препукувања`...
и се повише оние потпаролите(читај папагалите) на двете партии ми личат на две јатрви од иста куќа што у точно предвидено време искачаат на балкон и се караат пред цело маало.
...дај леба ви...оканете се више еднаш од тој глуп муабет и дајте ни на раат како луѓе и на нас да живееме.
И се се надевам...дека ќе дојде ден у кој што рецимо бар како у Словенија и ние ќе гласаме у Недела...
а претходно ќе има само претставување на личностите и програмите на партиите...
онака..по два три збора,без многу верглање у празно како на пример:
-Рада е хермафродит.
-Кољо не може да каже р пошто уште дур бил мал Бране му дошол и му дал еден така добар воспитен ќотек што му останала говорна маана.
-Кондарко е педер (а е...гарант!)
-Влатко Ѓорчев има вошки.
маааа дааајјјјј одморете.
И се у тие кампањите ме подсеќа на оној муабет на Рамбо (Амадеус) кога кажуваше како за време на стартот на војната имал прилика и (несреќа) како граѓанин на Херцег Нови да фаќа и српска и хрватска државна телевизија...
Гледав вика јас добри недела дена...и станав и го фрлив телевизорот во море.
Шта уради црни Антоније...каже матер.
Спасио сам и вас и мене од пропаганде.
Од тога човек начисто полуди.

А на вас...што сепак ќе решите да го оставите телевизорот вклучен овие два месеца...
`срдечно` ви пожелувам `добар помин`кој што у одсуство на српска и хрватска телевизија со иста мера ќе ви го приуштат углавном Канал 5 и Сител.
Fuck you all.
а да...
еве ви го и Рамбо: