- Член од
- 23 февруари 2008
- Мислења
- 869
- Поени од реакции
- 477
So vladikatago najdovme edniot klip...uste toj so vladikata
Ali od MTV
Dajte go toj so grckite specijalci
Glavna finta na Grcite bese iredentizmot
Ajt malce da im se vrati u faca
Pozdrav
So vladikatago najdovme edniot klip...uste toj so vladikata
Секој има право на свое мислење, всушност со ова ти солиш памет, а кој заслужил да биде овде член одлучуваат администраторите.:helou:Ako несакаш да помогнеш не одмагај! Всушност што бараш на овој форум,
нам да ни солиш памет, кога ние добро знаеме како грцијата ја искористија малата карта на етничка Македонија врз гробот на Гоце Делчев.
Има ли цел твоето членство на форумов ?
Грешиш чичко Конкрит.Грците од еден обичен постер на уметник направија светска сензација,ама ние такви какви што не дарувал Господ ништо не знаеме да искористиме.na edno mesto , kade posle toa se pusta voda....
Aj ne se fakajte za vakvi gluposti......odi pisuvajte pisma na vasite izbrani pratenici, kazete im sto ocerkuvate od niv...barajte da dojdat i da vi objasnat sto se slucuva i da ve prasaat za sto treba da glasaat.....do koga ke dopustate da ve vleckaat za muckata...
So vladikata
Ali od MTV
Dajte go toj so grckite specijalci
Glavna finta na Grcite bese iredentizmot
Ajt malce da im se vrati u faca
Pozdrav
Da ne go cepkam " nevospitaniot" bube pogore ..ovde za posterot:Грешиш чичко Конкрит.Грците од еден обичен постер на уметник направија светска сензација,ама ние такви какви што не дарувал Господ ништо не знаеме да искористиме.
Пријателе тука лежи проблемот , и во една друга тема со попот наш спомнав , овде лежи златна пропаганда што се плаќа на CNN и слГо објавија на Сител, а слушам и на Канал 5.
Може ли некој да потврди?
Очекувам и другите регионални медиуми сега да ја преземат информацијата.....
Го објавија на Сител, а слушам и на Канал 5.
Може ли некој да потврди?
Очекувам и другите регионални медиуми сега да ја преземат информацијата.....