Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Lemar-Weight of the world Некој?

Ја знаете онаа група што ја напраја пред година дена песната Zurka Vo Sustaine. Арно ама сега напрајле некоја нова песна, па ако знае некој како се вика или да ми ја прати супер ке биде :)

Едит: Најдена, кој ја сака нека ми пише ке му ја пратам :)

Ја знаете онаа група што ја напраја пред година дена песната Zurka Vo Sustaine. Арно ама сега напрајле некоја нова песна, па ако знае некој како се вика или да ми ја прати супер ке биде :)

Да не се вика случајно песната "Бледи Сенки"?? Иначе групата се вика "Охрид Гори"

Да не се вика случајно песната "Бледи Сенки"?? Иначе групата се вика "Охрид Гори"

Не се виак така, genksta oro се вика ама еве сега едно дете ми ја праќа преку мсн така да е најдена. А тебе ако не ти е мака пратимија таа бледи сенки :)

Не се виак така, genksta oro се вика ама еве сега едно дете ми ја праќа преку мсн така да е најдена. А тебе ако не ти е мака пратимија таа бледи сенки :)

Постара е и Генгста оро ама наводно ќе учествувале на таа на Евровизија :toe:

Ја нема неможам да ја најдам на нет. Иначе преги името го најдов така низ страните а за даунлоад неможам да најдам:smir:

Секогаш со привилегии за навивачите на јунајтед..

Ајде брат дојди на мсн..да видиме дали ова јас што го имам е тоа што ти го бараш :)

имам еден soundtrack od brigada да проверш дали е тој!

Песната што е во позадина на Jungle TV кога даваат слики од журки, некој?
Нешто пее: "on a summer day... are you out of luck and have you had enough..."

Една од новите песни на Тоше хит е по радио станициве.Нешто као балада е.Од тие на англиски што му се.Ако ја има некој нека ми даде линк или да ми ја прати,ако може.

Една од новите песни на Тоше хит е по радио станициве.Нешто као балада е.Од тие на англиски што му се.Ако ја има некој нека ми даде линк или да ми ја прати,ако може.

Шефе ако сакаш да ти дадам линк од целиот албум д си го симнеш ?
можит?

или ако знеш како се викат песната (или кажи го рефренот да ја најме ние) кажи ке ти ја пратам само таа?

Поздрав

Шефе ако сакаш да ти дадам линк од целиот албум д си го симнеш ?
можит?

или ако знеш како се викат песната (или кажи го рефренот да ја најме ние) кажи ке ти ја пратам само таа?

Поздрав

епа ај ако можеш прати ми линк.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom