Фан Клуб: ФК Турново

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување
Нем не ги стегајте амбициите им се пласман у групите на ЛШ или Лига Европа. :pos: :pos:

Немате слава,имате пари,немате срце,п**** сте прави :) p.s немате ни навиваче :)

Galacticos, можеби и некои други навивачи на Турново, ако можете помогнете со датумите на раѓање, имињата, како и позициите на играчите од Турново, за да може и вашиот тим да го има на Football Manager 2010.
thumbup.gif

http://macedonianfootball.com/smf/index.php?board=17.0

Galacticos, можеби и некои други навивачи на Турново, ако можете помогнете со датумите на раѓање, имињата, како и позициите на играчите од Турново, за да може и вашиот тим да го има на Football Manager 2010.
thumbup.gif

http://macedonianfootball.com/smf/index.php?board=17.0
Nivnio tim ne treba da go ima vo taj football manager,od pricina mnogu jasna,nemaat nikakvi fanovi,tuka tesko deka ke se najde nekoj simpatizer na turnovo osven CopyOfDeath.ama deckoto podaleko od Old Traford ne mu se glede,taka da tesko da znaa iminja datumi i sl..

Турново - Силекс 1-0

11 мин. Тенекеџиев , осеќам ќе биде тврдо до крај :helou:

Честито , годинава Бодови во Турново ни со Полиција кој сака нека биде :toe::smir:

Браво за Турново, најорганизираниот клуб во Југо-источна Македонија. Такви газди како Орце му требаат на Македонскиот фудбал.
Бог да чува од газди како „Перо Превара“

Денес играт со Победа на гости во 13:00.

Metono1[mkd];3056510 напиша:
Наместана утакмица, ништо повеќе.

druze ja gledase utakmicata pa da kazes dali e namestena?ili kolku nesto da se napise...ni N od namesteno...

druze ja gledase utakmicata pa da kazes dali e namestena?ili kolku nesto da se napise...ni N od namesteno...

Друже, еден од повредените играчи во едно кафуле на сите ни кажа колку ке заврши натпреварот:helou::helou:

Друже, еден од повредените играчи во едно кафуле на сите ни кажа колку ке заврши натпреварот:helou::helou:
aj po vase neka bide,da ne vi krsam film...a po koj osnov turnovo i pobeda bratski ekipi pa da ja namestat??Kolku sto znaam predstavnicite na OFS Strumica kaj sto najviljatelen e Turnovo se za Smena na Hari,a so toa i unistuvanje na Pobeda...ali aj taka neka e...a stom vi kazal sigurno i zedovte nekoj denar od sportlife...

aj po vase neka bide,da ne vi krsam film...a po koj osnov turnovo i pobeda bratski ekipi pa da ja namestat??Kolku sto znaam predstavnicite na OFS Strumica kaj sto najviljatelen e Turnovo se za Smena na Hari,a so toa i unistuvanje na Pobeda...ali aj taka neka e...a stom vi kazal sigurno i zedovte nekoj denar od sportlife...

Не ми е филм, вистина е ... Филм ке ти кршам на тебе дека Победа е посилна од Турново.... А мене ме боли кој ке победи.....

Прв пат слушам дека во спортлајф може македонска лига сингл да се игра:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom