Фан Клуб: ФК Турново

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување
Podobro od tebe sigurno...deckoto osven brzina nisto drugo nema,samite si kazavte..aaaa brzinata drzi dodeka imas godini,posle jbg...zosto ne go zedoa dodeka bese na proba vo stranstvo ?

Некој претставник на странски клуб (незнам точно кој) рекол дека има брзина а другото тие ке му го даделе :toe:

Pa da go dadevte na atletika, a?
:pos2:

па кога ке биде мој син ке го дадам на атлетика хахахахаха...... На Динамо Киев му побараа 2-300 000 евра, тие одбија.... Во Ајакс беше на проба, Орцо потера 1 милион, и го одбија..... А детето е само брзо..... Дај боже да напредне и да има повеке од брзина.........:smir:

па кога ке биде мој син ке го дадам на атлетика хахахахаха...... На Динамо Киев му побараа 2-300 000 евра, тие одбија.... Во Ајакс беше на проба, Орцо потера 1 милион, и го одбија..... А детето е само брзо..... Дај боже да напредне и да има повеке од брзина.........:smir:

Od deka tie informacii kolku pari poteral Orce za deteto ??????

Ne veruvi na "rekla-kazala". Orceto nema shansi da ja soopste sumata koja mu bila ponudena, a sigurno i na Gago nema da mu ja kaze.

Вчера што направивте на пријателскиот натпревар со штипска Брегалница кој се одиграл во Турново?

Брегалница Штип 4-2 Хоризонт Т.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

2-4.... чујах ама Турново играле со 2 постава односно им давале шанса на помладите играчи.....

Играјале и искусните Стоилов и Христовски кои сметам дека не можат веќе да го издржат товарот наречен 1-ва лига.

Слушам дека Тиверија и Турново имале добри односи па можно е некој од играчите на Турново да ја засили Тиверија за пролетната полусезона. :smir:

Толко беше и од вас ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom