Фан Клуб: Подмочани

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
mnogu gi ima selata se pustos i nasata ekipa e sostav sostaven od 4 naseleni podracja pa i 5 inace jas licno sum razocaran od prespa i bratsvo necesni luge neseriozni lica nestrucni treneri unisteni talenti
namaleniot br na ekipi se dolzi na golemata suma za ucestvo 14000 den za polu sezona a prespa nema pari da go plati pa aj nie kako podrzuvaci na fudbalot i dadovme pozajmica bratsvio se vika ilinden toa e taa ekipa
sega Prespa igra vo opstinska i ovie igraci ke ja vnesat vo regionalna ke ni zemat nas edno 5-6 igraci i ke ni gi unistat no nie za razlika od niv imame stabilen sponzor srucen trener i klubovi koi investiraat vo nasiot i koi vo idnina bi crpele igraci od nas
eden klub e od hrvatska i eden od belgijaa ne povrza pretsedatelot na makedonskiot klub od sidnej Goce Gaganovski koj go infiltrira Mile Sterjovski vo bazel svajcarija isto taka imame golemi vrski so IF Vardar Geteborg koj redovno ni snabdeva so oprema
i Klubot pelister od Malme vo koj igra nasiot Igor Tasevski
taka da za razlika od Prespa i Bratsvo nie resivme sami da si go trasirame patot kon uspehot sozdavajki mladi talenti imame konstantna ekipa i sigurna idnina a tie kupuvaat od nas i od drugi ke gi plakaat pa setne koga ke snema nema i aj nazad vo opstinska
godinava realno Prespa e veke sampion i tretoligas ne poradi sredsvata koi gi ima tuku upravata vo OFS Resen no mene me zagrizuva toa sto decava koi se resenci (presanci )koi ke ja vnesat do godina veke nema da bidat del od taa ekipa tuku togas ke dojdat nekoj eks prvoligasi i nekoj prilepcanec nekoj bitolcanec koi ke ja oderat i na kraj ke ja vratat vo opstinska
narednata 2009-2010 Fk Podmocani ke bide del od treta liga bez ni eden kupen igrac so sopsveni sredsva so svoi sili nie imame prosecna starost na ekipata od 18.5 godini 22 igraci od koi del veke zimava ke zaminat na probi vo hrvatska Pelister i Belgija pa ke vidime so ke se sluci

Во согласност со останатите модератори, темите кои немаат свои фанови на форумов ке бидат под клуч, причината е очигледна, не се развива никаква дискусија освен билдање на постови со честитки .

Доколку некоја тема е ставена под клуч, а има член кој навива за истиот клуб и сака да постира на истата тогаш слободно нека исконтактира некој од модераторите на темата за Фудбал ( Димитар, Фантом, мене ) преку приватна порака па темата повторно ке биде отворена за дискусија, а до тогаш уште еднаш повторувам, :locked:.

п.с. Дискусија за некои од тимовите може да водите и на соодветните првенства, ништо не губите во случајов . :smir:

Здраво кај сте бе ајде сега ФК Подмочани во регион годинава па да се надеваме до вгодина и повеќе

ФК Подмочани прва утакмица игра со Радолишта на градски стадион во Ресен на 16.08.2009 г во 17 : 00 h.
Поздрав до сите фанови на ФК Подмочани и се надевам дека ќе ги има уште повеќе во наредните години.

Здраво кај сте бе ајде сега ФК Подмочани во регион годинава па да се надеваме до вгодина и повеќе

ФК Подмочани прва утакмица игра со Радолишта на градски стадион во Ресен на 16.08.2009 г во 17 : 00 h.
Поздрав до сите фанови на ФК Подмочани и се надевам дека ќе ги има уште повеќе во наредните години.
Тимот од Радолиште се вика Перпарими. Не ви одобрија на вашиот стадион да се игра.

Напред Подмочаниии..Голем шампионууу..

Форзаа Подмочани!!:helou:..Хех,се надевам на добра сезона и опстанок во 3-тата регионална лига,а којзнае можеби и втора лига до година...:vozbud:

Која лига игра тимот??:uvo:
Во регионална лига југо запад односно III-лига

Тимот од Радолиште се вика Перпарими. Не ви одобрија на вашиот стадион да се игра.
Не бидејќи нема исполнети услови
Треба да е заградено од сите страни игралиштето и да има соблекувални затоа а од тоа ништо нема.

Ај од утре ќе се почни со тренинзите и подготовки за сезонава

Ајде утре Ф.К Подмочани игра пријателска со Ф.К Наколец па повелете да гледаме заедно ќе биде ептен интересен натпревар.:smir:

Градски Стадион Ресен
Ф.К Подмочани 1-0 Ф.К Перпарими(Радолишта)

Одличен старт на сезоната за Ф.К Подмочани.Доминираа во целиот тек на натпреварот но успеаа да искористат само една шанса од многуте.

Браво денеска за подмочанци , на стадион гледам се собрале и доста навивачи донеле,па ме испровоциаа да одам и да го изгледам натпреварот.

Ама се гледа дека притискот кон судија и противнички играчи не им е добро извежбан :)...плус тоа , многу сте нежни бе деца ,на домашен терен играте ,малце заби покажете!

Се надевам наредно коло кога Преспа ќе го игра дербито со Караорман ќе дојдат да ни помогнат ,како што и ние (ресенци) денеска дојдовме да даваме подршка за нив :) :) :) :)

Браво денеска за подмочанци , на стадион гледам се собрале и доста навивачи донеле,па ме испровоциаа да одам и да го изгледам натпреварот.

Ама се гледа дека притискот кон судија и противнички играчи не им е добро извежбан :)...плус тоа , многу сте нежни бе деца ,на домашен терен играте ,малце заби покажете!

Се надевам наредно коло кога Преспа ќе го игра дербито со Караорман ќе дојдат да ни помогнат ,како што и ние (ресенци) денеска дојдовме да даваме подршка за нив :) :) :) :)

Еми тоа е,сепак прва сезона им е во 3 лига.:smir:

Абе за идење нема проблем проблемот е тоа што Ф.К Подмочани игра во исто време со Ф.К Преспа и навивачите ќе се таму иначе наредно коло Ф.К Подмочани игра со Ф.К Борец на Билјанини извори во Охрид во недела во 17:00 h поздрав и се надевам на уште една победа на Ф.К Подмочани НАПРЕД ПОДМОЧАНИИ!!!!!!!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom