ТВ Сител: Грција официјално става вето!

Статус
Затворена за нови мислења.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
golemo cudo ako stavat neka stavat a nie neka si go zadrzime identitetot pa sto bide neka bide spored mene sleduva nova balkanska vojna vo koja mozno e nova delba na makedonija

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
golemo cudo ako stavat neka stavat a nie neka si go zadrzime identitetot pa sto bide neka bide spored mene sleduva nova balkanska vojna vo koja mozno e nova delba na makedonija
Како можете вака отворено да зборувате за делба на сопствена држава, не можам да сватам?

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
Тешко за балканска војна и поделба во наредните години... ако сакат толку да стават вето грците нека стават и онака веќе досадни станаа. Поарно НАТО отколку името.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.020
Се чудам на нашиве затупени медиуми..Овој простотилак не беше бил..Секој излегува со некоја шокантна вест, секој кој поексклузивен да биде, секој само профитот си го гледа, никој за нашите државнички интереси...„а1 дознава, трите предлози што Нимиц им го изнел на Димитров и онај гркон се Нова Македонија, Горна Макеоднија и Република Македонија - Скопје“...ТВ Сител „Грција става Вето“...Оној клетникон Геровски утре не можам ни да замислам со што ќе излезе:nesum:..Добро бе, нашиве медиуми предвреме ни го продадоа името за некоја зелена банкнота од какојани и нејзините ахајски другарчиња..До каде стигнавме бе ееејј..Дали Велија, Ѕинго, Стојменов и сите наши ТВ газди немаат пари па уште што го шитнаа својот дуп насекаде каде што стигнаа...Не можам веќе да ги гледам...

Член од
16 март 2008
Мислења
124
Поени од реакции
7
Gledavte li X O onoj susljak Branko Gerovski gledavte li kako mu go lizese gazot na shiptarot

Член од
15 март 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
Море грци** можат да си пикнат еден поголем кочан (а можи и два) во газот. Да не јадат бурек со то нивно вето, или не знам со што.
А за името можат да се серат колку што сакаат али вистината ги боли, хахаха.

Ние се викавме и ке си се викаме РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА а ако сакаат тие нека си го прекрстат нивниот дел во Долна Македонија, па да ги видиме тогаш што ке јадат ...
Али и тоа ке се случи, слушајте ми го зборов. Ке си ја вратиме МАКЕДОНИЈА таква каква што ни беше.

R

RAYTHEON23

Гостин
isfrustriran i maksimalno razocaran sum nema otstapki veke za nizite rasi vidi vidi lulkata na demokratija se sluzi so nedemokratski metodi....ako znae svetot znaat grcite deka ako stavat veto togas toa ke predizvika razdor vo alijansata a i ke ja prodlaboci krizata nabalkanot...plus toa srpskiot nacionalizam zajaknuva od den na den a i poddrskata od rusija isto...ZNACI USLOV ZA TRAEN MIR NA BALKANOT E JADRANSKATA GRUPA DA BIDE PRIMENA VO NATO...taka ike bide imeno na amerite im odgovara mir na balkanot poradi AMBO a i eve eden fakt posle vtorata setska vojna BONDstil e najgolema izgradena amerikanska(nato)voena baza

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Edino sto ne mozam da sfatam e so sto toa sitel i nivnite vesti ja zasluzija vasata doverba...

Член од
18 март 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
Гледавме а подобро да не гледавме!

a taa baraba gerovski , za novinar , covek ili pak nekoj analiticar go smetate ? da vredese kako novinar,nemase da pisuva za besplaten vesnik tuku ce rabotese ako nisto povece ama kako dopisnik za nekoja pogolema svetska agencija .... a tokmu poradi takvite kako nego , narodot pocna da se zaprasuva vo vrska so dilemata ime ili nato ? zalosno

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
На Канал 5 кај Васко Ефтов.Човекот излезе и рече...Младите што сега се чукаат в гради и викаат името не го даваме за 10 години ке го сменат своето мислење кога ке немаат пари за леб.И сакаше да каже дека треба да си го смениме името за во Нато а ако не ке пропаднеме.

Дали да плачам или да се смеам?:toe:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
На Канал 5 кај Васко Ефтов.Човекот излезе и рече...Младите што сега се чукаат в гради и викаат името не го даваме за 10 години ке го сменат своето мислење кога ке немаат пари за леб.И сакаше да каже дека треба да си го смениме името за во Нато а ако не ке пропаднеме.

Дали да плачам или да се смеам?:toe:
За смеење е денес. Само плука по Груевски и он и гостите. Почна да ми се менува мислењето за него.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Ми се кака од заклучоците на Сител...

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
За смеење е денес. Само плука по Груевски и он и гостите. Почна да ми се менува мислењето за него.
па ни он ни гостите не кажаа нешто ново нешто што не се случило во Македонија.

N

n/a

Гостин
Vie apsolutno pogresno gi postavuvate rabotite.
Slepo nastapuvate...

Nie ima raboti sto ne moze nitu da gi dademe,nitu da gi smenime.
Imeto,nacionalniot identitet i gordosta se samo del od niv.

Sega,ako sakaat da ne imaat vo NATO,oni mora da ne primat takvi kakvi sto sme.
Ne razbiram,povtoruvam:
NE RAZBIRAM...
Kaj pa pisuva deka mora da bideme u NATO???

Turile veto...nema problem.:toe:
Grcistata 20 milijardi steta napravija,pa za edno veto...golem stap.
Ama na nekoi raboti se odgovara.
Kurvinski e da se pravis prijatel so toj sto otvoreno te mrazi i ti nastetuva.
A imame i te kako so sto da im vratime.

Bojkot na grcki proizvodi.
Ziv stit pred OKTA...
Barikadi na pat kon Grcija...
Gi povlekuvame site diplomati od kaj niv...
Gi brkame nivnite...
I neka teraat rabota.

Barabar,svrtete kaj Garfild i videte diplomatski vo UN sto treba da se napravi.
Vremeno da se povlecat site makedonski vojnici od misiite vo kriznite mesta po svetov.

Da povtoram:
Nie nemame problem.
Grcite imaat so nas.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom