Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па да, без задњи ќе го јадеме, ја одма забележав дека неаме такво нешто. Иначе одбраната не ни беше на највисоко ниво, то ќе да беше проблемот, а не голманите.

Епа мене ме немаше. :bip:

Утакмицата и немаше некој квалитет. Работата беше, оние бе лоши ама ние уште полоши. :)

Exactly. И стварно штета шо не дое Појол. Добро ќе ни доеше уше еден добар шпиц:)

Во среда се надевам ќе го имаме Коки у одбрана и све ќе си биде таманофкич.:helou:

Абе, џабе ви е. Пак го пиете у среда :)

Го сменив насловот. Во 18:45 сите таму - почнуваме во 19! :)

Абе, џабе ви е. Пак го пиете у среда :)

Го сменив насловот. Во 18:45 сите таму - почнуваме во 19! :)

Да не касно, ќе ни го лапнат теренот...?

За лапнување термин, мислам дека нема да иаме гајле.
Јас не знам како ќе стојам со обврски на работа, се надевам дека ќе можам да дојдам.

п.с. Момците од ИнтерНИК, фирмата кај што работам јас, сакаат пресметка протиф Кајганџии, најверојатно некаде сабота.
Се прифаќа?!

За лапнување термин, мислам дека нема да иаме гајле.
Јас не знам како ќе стојам со обврски на работа, се надевам дека ќе можам да дојдам.

п.с. Момците од ИнтерНИК, фирмата кај што работам јас, сакаат пресметка протиф Кајганџии, најверојатно некаде сабота.
Се прифаќа?!
Апсолутно. Објасни им за кладбата и пивото, кое треба да го дадат у сабота :)

До кое дереџе дојдоа јузерите,на отсуството на Коки се вадат за поразот :baeh:

Викам ја Америка само спортисти вади :)

Појол да пријави зашто не дојде. :lut: :kafe:

Вака...напрвин честито на админите заслужено не победија :helou: е сега за нашиот тим...ако некој доаѓа нба фудбал само да се истрча нека иде на кеј а не на фудбал,неможе сите да се напаѓи дечки разберете и ова е мал фудбал така да мора сите да се префрламе во одбрана,така да за во среда ако некој има желба да игра фудбал со надеж дека ќе победиме а не да стоиме на тереснот нека дојде...треба добро да ги испотиме маиците за победа :salut:
П.С.Се пријавувам и јас за во среда :vozbud:

Се прифаќа?!

А има во фирмата девојки кои ќе навиваат? ОНака, да напраиме и женски тимови што ќе се дерат од страна :):)

Чирлидерките забушаваа овој пат. Се слушаше само смеењето на крејзи :)
Ај у среда и навивачки реквизити ќе ви донесам :)

Марјан, шо ќе им правиме на чирлидерките на Јузерите? :icon_cool

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom