Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мора Марко да се убаци како играч во поле следната утакмица, обавезно, штом бил толку подвижен ептен ќе ни користи и освежи ростерот, а и позициите не ни се погодени, скоро сите играат негде кај што не им е место... Иначе интересен натпревар, иако се наѕираа пуно слаби точки во админ селекцијата, додуша и ние се изнапромашивме, еве ја на пример... Ни фали организација и дисциплина во играта, thats all... Честитки за победата, се гледаме на нашата следна победа:)

Освен ако не играме на турнирот во Припор во среда обавезно ќе се нацртам во ЈБТ.

Добро беше тепаа админите јеби га лесни голови примивме фала на маарко за тоа :) Како и да е очекувам подобра игра во среда.Се пријавувам.Видимо се :wink:

У вторник идам у струга така да ..... Убаво да си поминете. :)

Супер натпревар.

Иако замалку ќе паднев на анти-допинг тестот, сепак откако влегов го свртивме натпреварот, а? :) И во гол форма влегувам, добро е. :pipi:

Доста за мојата игра, сега малку за мене... :pos:

Ме радува напредокот кај Мац)), Тончи ги излуди напаѓачите на јузерите, Ацид стандардно ефективен напред, со Мистичен се подобро се разбираме, Урбан Мотор одлично се вклопи после отсуството на минатиот натпревар, Сајберовски поарен од прошлата, ал чекам хет трик од него во среда.

Оеоеоеоеоеое.

Тиња бевме денес.. ко за на нива..
Ај у среда со боље организација. И по можност голман. :icon_bigg

Cthulhu^ напиша:
Освен ако не играме на турнирот во Припор во среда
Доаѓам и јас.

Иначе треба поише да го играме и ЛиверпулФан, добар е.. Будуќност (Подгорица) :aplauz:

Тиња бевме денес.. ко за на нива..
Ај у среда со боље организација. И по можност голман. :icon_bigg
Како што видов од последниве две утакмици јузерите немаат асален голман (како мене:vozbud: )
Иначе малце по малце се откажувам од цигарите за да си ја вратам старата форма што ја имав пред 2 години. МОРА

Ke bide dobra utakmica u sreda. Sea dobro fudbalce imame samo malce da se izdise i ke pagaat i dobri utakmici (sutevi, akciii i itn ...:) ).

Cestito pobeda, pazete se u sreda :)

Golem minus na Tockest ne donese aparat :( da go fatese sutot moj :) valda u sreda ke nosi :)

P.S se prijavuvam

Не ќе да е проблемот само голман шо неаме, добро ќе беше да е само до тоа... Не затвораме за да не шутираат, средниот ред ни е прилично тапа, не користиме контри, убави шанси... Ај ќе видиме како ќе биде следниот натпревар...

Да ви кажам додека бранев приметив дека додека напаѓавме на наша половина многу ретко стоеше некој од јузерите, барем 1 назад константно нека седи. Си признавам на првиот гол направив л00да грешка, мислев земзела дека е, ама за претходниве шутеви делумно крив сум си :):)

Па да, без задњи ќе го јадеме, ја одма забележав дека неаме такво нешто. Иначе одбраната не ни беше на највисоко ниво, то ќе да беше проблемот, а не голманите.

Утакмицата и немаше некој квалитет. Работата беше, оние бе лоши ама ние уште полоши. :)

Бај д веј, Крејзи Појол, БАН ?! :vozbud:

После поразот,сакате уште еден толку брзо?

Нема проблем,тука сум и во среда,растеретен од обавези,пошто го паднав испитот :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom