Предлог за МАСОВЕН протест

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Еве каде оде македонското (не)единство. До вчера народен трибун од денеска расколник!!! Бре бре бре лесно е да се пишело на форум само ... да се изиграва патриот а некој кој се обидел да направи нешто на дело сега одма ќе се окарактеризира како народен непријател!!! со самиот факт што несакал да организира протест...

Серпико, брат, јас сум ти благодарен за се што направи, не те сметам за политички изманипулиран, ни пак ти барам некаква одговорност, јас како и Сердарот сум надвор од МК и мојата совест не ми дава да го барам тоа одтебе кога самиот јас освен што сум дал вербална подршка никако не сум помогнал во обединувањето на Македонскиот народ...

За другите незнам....

Го подржувам секој разумен потег, независно од кој е поттикнат, но поттикнувачите нека мислат што можи да се деси....и тие нека ја превземат одговорноста за можните последици а не само да пишуваат на форумов.

N

n/a

Гостин
Ojjjj....
Bez gresni razbiranja...
aman probajte cisto i iskreno da mislite i ne barajte zavera i vo ovie nekolku reda koi sto vi gi pisuvam....
:toe:
posto takva nema.

Nema protest...do ponatamu !!!
Cel eshalon na lugje koi sto si ja sakaat i ljubat tatkovinata smetaat deka amerite cvrsto zastanaa na nasha strana i cekaat grckite blefovi da padnat vo voda.

Soodvetno...protest bi bil kontraproduktiven.

Znam deka situacijata e napnata,ama bas radi toa apeliram na vozdrzanost i pamet.Baravte situacii vo koi sto junacite treba da se pokazat i dokazat- Gospod Bog deli ete edna takva.
Falangata...mora da ostane splotena i slozna...posto inace nema vise da bide falanga.
I aman-zaman...veruvajte im na svoite komandanti.
Posto sekoj eden od nas inace e nistozen i samiot ne reprezentira nikakva organiziranost...ne pa falanga.

Nie...:toe:...mora da pobedime.
Ama ne komandajte napad samovolno.

Ako na mene ne mi veruvate...
veruvajte im na:
Aristotel Tentov
Mirka Velinovska
Milenko Nedelkovski
Boris Damovski
Goran Stojkov
i uste edna cela pleada lugje koi sto so nisto ne dale povod za somnevanje vo nivnite patriotski nameri.

Trust me macedonians...WE WILL WIN!!!
As always...
OSTANETE SLOZNI I EDINSTVENI !

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Луѓе ако организирате нешто збрзнете ја работата, овие изгледа ке се договорат за името Република Нова Македонија!
SDSM veke go prifatija toa ime samo da se docepaat do vlast i nejzinite pajtasi od Fabrikata (Kanal5, A1, Vac vesnicite, Telma) prejako lobiraat za da si go smenime imeto. Duri i aktivno stabot na SDSM se javuva po site kontaktni emisii, demek "vladata ne mislela na narodot" zosto ne go menuva imeto. Komunjarski debilstini.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ќе видам ли на темиве во врска со името да се напишат петнаесет поста (една страна) без да се спомнат СДС и ВМРО. Немам доволно сочна пцовка и за двете партии и за вас што ги рекламирате со самото спомнување.

MK

Член од
17 јули 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
A da se pocne so poradikalni merki u stil: "Po sumama i gorama nase zemlje ponosne". Ova nase prodemokratsko preseravanje ne donese do ova deredze kaj sto sme sega. Vo svetot ne vazi nikakva rezolucija ako imas voena sila. Pa mislam deka e redno da pocneme da gi pratime svetskite trendovi i da naucime od Albancite kako se pravi drzava.

MK

Член од
17 јули 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Prvo i osnovno po nasive predavnici a posle moze nema da ima potreba da pukame po drugi, bidejki makedonecot izgleda od vekovi si strada od predavnici.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Билатерално?
Ne. Smrdi, kopa, ama ne za bilateralna upotreba, za upotreba vo megjunarodnite organizacii i Grcija, dodeka za bilateralna, realno, ke se sluci koj kako saka, dali da prodolzi do naseto, ustavnoto ime ili so novoto.

Za sto Grcija ke pritiska, ama ne kaj nas, tuku kaj drugite da go smenat, a koi veke imaat so nas diplomatski pod ustavnoto.

Uste imam nadez deka ke se zavrti rabotata, ama USA ne i e bitno kako se vikame, tuku da ne pikne vo NATO, za da moze da svrti pogled kon drugite problemi (vo svetot) koi gi ima, a nie, megjudrugite, da pomogneme.

USA ni e partner se dodeka im odgovara. Nim im odgovara drzavata da bide vo NATO, po sekoja cena. A ne po nasa cena.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Prvo i osnovno po nasive predavnici a posle moze nema da ima potreba da pukame po drugi, bidejki makedonecot izgleda od vekovi si strada od predavnici.
За тоа не треба по планини, треба кеш. Многу пари. Да се плати мафијата и да почне да пука, бидејќи обичен граѓанин нема теорија да врши таква прљава работа, а и не треба.

MK

Член од
17 јули 2007
Мислења
117
Поени од реакции
1
Ima smisla vo ova, megutoa mene najmnogu mi se dopaga siptarskiot sablon, a toa e na edna strana kukas i places deka site te tepaat a od druga strana vrsis teror i ekspanzija na svojata teritorija.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ima smisla vo ova, megutoa mene najmnogu mi se dopaga siptarskiot sablon, a toa e na edna strana kukas i places deka site te tepaat a od druga strana vrsis teror i ekspanzija na svojata teritorija.
Епа ние можеме тој шаблон да го форсираме во пирин и егеј. Ама сме презафатени со внатрешно меѓупартиско препукување, па како да немаме време со помагање на македонците преку граници. За жал.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
samo kazete koga ke bide protestot ja doagam i sobiram so mene se sto ke najdam po pat....oni mene gorna makedonija...lele ako treba krv ke leta...makedonija i kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
samo kazete koga ke bide protestot ja doagam i sobiram so mene se sto ke najdam po pat....oni mene gorna makedonija...lele ako treba krv ke leta...makedonija i kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е вакви ве сакам.

ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ ВО ДУШАВА ГО НОСИМЕ, ЗА ТЕБЕ ЖИВОТ ДАВАМЕ ЕЈ МАКЕДОНИЈООО

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Dogovorena e rabotata. Uste da ni kazat kako ke se vikame i tamam da znaeme.

Se mi se cini Republic of Upper Macedonia ili Republic New Macedonia.

Se nesto taka mi zamirisa odednas.
Samo ref. "fyrom" kje se zameni so MOZEBI " Upper Macedonia " vo megjunarodni institucii.

R.of Macedonia za site sto ne priznaa i za vnatresna upotreba

:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom