Oграбени поштари + застрелани, после чаирчанка...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
ne im treba nivni covek vo POSTA ...koga postata e NIVNA :)

Мислиш дека самата пошта си ги организира грабежите или организираниве банди ја контролираат поштата или...?

Мое мислење е дека имаат нивни човек, вработен, кој за одредена сума им издава информации на тие што ги извршуваат грабежите, којзнае како е целата работа, којзнае колку луѓе има вмешано.

Мислиш дека самата пошта си ги организира грабежите или организираниве банди ја контролираат поштата или...?

Мое мислење е дека имаат нивни човек, вработен, кој за одредена сума им издава информации на тие што ги извршуваат грабежите, којзнае како е целата работа, којзнае колку луѓе има вмешано.
Пошта ко пошта можеби не ама у неа вработија еден куп бивши учки па ти види.

Абе албанец бил директор на Македонски пошти. Дуи?! :)

Па веќе треба еднаш да му се стави крај на овој див запад во Македонија. И нека не се прават удрени овие од МВР, те не знаеме, те не можеме и т.н. Симптоматично е дека сите грабежи до сега се извршени во места каде живеат Албанци и каде тие ја имаат контролата на се. By the way, овде не се работи ни за права, ни за ништо, ова е чист криминал и мора да му се стави крај. Истиот рецепт од Бродец е применлив насекаде во Македонија. И нека не скокаат многу шиптариве на форумов. Според мене ова треба да се применува за сите криминалци без разлика на етничка припадност.

Директорот на МК пошти знаете која националност е???:toe:

ti izlgeda patis od D U I-kompleks po koa logika sega direktor na makedonski posti moze da bide direktor na makedonski posti,iako DUI e vo opozicija e bas si:drk:
Да бе ми поставија дијагноза. ДУИ-истичар сум бил. Според дијагнозата заклучувам дека има некоја врска, a можда сум и грешка бе, хеј. ДУИ се мирни луѓе, шо лошо направиле? A?:toe::wink:

Pozdrav i od mene.
Opasno stanalo za bogatite , cudna rabota kako ovie nosele 1 milion evra , a i cudno kako na 5 dusi im gi ukrale , a ovie ne mozele da zastrelat nieden , a i kade bila policijata vo toa vreme , zosto da nema policajci vo taa frekventna ulica , znaci sekoj moze da te ubie koga ke posaka , i ni traga ni glas od nego. I jas sum nosel cesto pati golema suma na pari , i znam kakvo e custvoto, ke ti se cini deka sekoj ke te napadne , nema bezbednost .

Pa dobro be, mora li bas za sekoja slucka vo Makedonija da gi obvinuvate DUI, prestanete vise smesni ste, eve slusam i vo strumica imalo grabez na menuvacnica, i tamu li nekoj od nekoj nepostoecki ogranok na DUI go organiziral grabezot?
A inace, okolu grabezot, aj zaprasajte se zosto gi prenesuvaat tie pari kako partizani bez nikakvi prevzemeni bezbednosni merki, i po nekolku slicni incidenti, zosto mvr seuste ne rasvetli nitu eden slucaj od vakov vid, zosto posle dva-tri dena se zaborava sekoj vakov slucaj?
Se znae odgovorot, site se umesani vo ovie dela, od postata, ebanoto mvr do glupacite koi se izvrsiteli na napadite i najverojtno zimaat najmal del od kolacot.

Има една работа што се вика КРИМИНАЛ.На таа работа не и е битна верата,расата,возраста...
Ова е криминал за кој у саглам земји се добија струја или игла,стрељање кај Кинезите.Да не разглабам поисе,не е право местото за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom