- Член од
- 16 јануари 2008
- Мислења
- 631
- Поени од реакции
- 0
Ајдуци да ве прашам нешто: Зошто пеете песни на Ф.А и пригеска пеевте...
Зошто покасно го видовме клипот на Чавезе.А која македонска навивачка група почна да ја пее прва? Па ако сите ја пеат зашто вас не ви текна пред нас да ја испеете?
Шо им се замараш нека се отрујат во своја беда и неписменост,затоа стално ке бидеме декани овде а они ученичињаА која македонска навивачка група почна да ја пее прва? Па ако сите ја пеат зашто вас не ви текна пред нас да ја испеете?
А вашите песни сите се смислени од вас. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ајдуци да ве прашам нешто: Зошто пеете песни на Ф.А и пригеска пеевте...
Па повеќето да. А тие што ги пееме а не се од нас ги пеат речиси сите навивачки групи. А вие пеете песни од Ф.А (од Ѓорче Петров...оооооо Струмицаа, Струмицаа) не сакам да се карам само прашав....иначе не ми е дојдено до карање славаааааааамА вашите песни сите се смислени од вас. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Па повеќето да. А тие што ги пееме а не се од нас ги пеат речиси сите навивачки групи. А вие пеете песни од Ф.А (од Ѓорче Петров...оооооо Струмицаа, Струмицаа) не сакам да се карам само прашав....иначе не ми е дојдено до карање славаааааааам
Хаха ние? Можеби се извикал некој од публиката...Па и вие преги на женското финале сте ја пееле од Ѓорче...
Хаха ние? Можеби се извикал некој од публиката...
Зошто лозари не беа на натпреварот од женското финале..
Фала...Имавте добро водство но не успеавте да го задржете, искуството се виде во последната четвртина кога успеавме да го анулираме вашето водство и да стигнеме до победа...Сепак беше една многу голема радост како кај навивачите така и кај играчите...Го скршивме и малерот, за прв пат организаторот успеа да го освое купот ( од ова се плашев повеќе):pos2:Добро ај нема веза, честито титула, ама мора да си признаете дека Струмица цела утакмица играше поубаво од вас и дека имаше контрола на цела утакмица.
Ама за жал среќата беше на ваша страна.
Честито титула !
ubavo kaza nekoj pogore...tim kojsto vodel 15 razlika na 3:00 min do krajot a na kraj izgubil ne vrede da bide sampion...pa toa vo maloo koga igrame kosarka se nema deseno...ali toa e toa feni uste ednas dokaza deka koga saka moze da pravi so saka.i mislam deka nemate pravo na poplaki deka srekata ne bila na vasa strana zatoa so da ne bese srecata nemavte da bidite vo ova finale.dane ve pocetuvam sto se slucuvase na natprevarite so amak i pelister...ednostavno ste rodeni od gotovo da pravite veresija...Добро ај нема веза, честито титула, ама мора да си признаете дека Струмица цела утакмица играше поубаво од вас и дека имаше контрола на цела утакмица.
Ама за жал среќата беше на ваша страна.
Честито титула !
За Ѓорче Петров признаваме, ама за Дале Чавезе ?
Сега ми се јави еден навивач на Чавезе и ми вика абе тие аеродромците многу убава песна имат ќе им ја украдиме.
Вие ли га смисливте Дале Чавезе бе ?
Таа песна ја пеат и на Бока навивачите, и на Мајнц навивачите, и уште многу навивачки групи, ама сигурно се ја украдиле од вас, нема што јаки сте.
Neli ni ja cestituvas titulata?a marsot??????
СЕПАК, добра БИТКА БЕШЕ, НО Незнам СУДИИТЕ СКОПСКИ ПЕДЕРСКИ ПОСЕБНО " ЗЛАТЕВСКИ " кои цел нивни живот го поминаа со делење на ПОБЕДАТА врз МЗТ или ФЕРШПЕД сега се покаажаа како доста НЕИСКУСНИ кои му нанесоа штети и на 2 - та ТИМА , БЕЗ ЛИЧНИ СЛОБОДНИ ФРЛАЊА НА ЛАТОВИЧ И ПУПОВИ од кои ПРОМАШИЈА МАЛ ДЕЛ КОЈ БЕШЕ РЕШАВАЧКИ ЗА ЦЕЛАТА УТАКМИЦА .На Кавадарчани треба да им е срам што ја слават оваа победа...
Само тоа ќе кажам. На сите им е јасно кој требаше да победи, очигледно судиите од петни жили се трудеа да им помогнат на домаќините, и не, не зборувам од инает, тоа може да му биде јасно на секој што го следел натпреварот. Како што кажа Давитков, се гледаше дека значи на овој натпревар Фени требаше да победи по секоја цена. Нека им биде... Ќе беше срамно да изгубат на домашен терен, ама се знае Струмица е подобра, била и ќе остане... Единствено среќата не не` служи ама тоа е тоа. Јас се изнервирав, а можам да замислам како им било на кошаркарите. Ги видов сега низ град, се враќаа не можејќи да поверуваат што им се случи. Тоа е тоа, спортски е да се победи и спортски е да се губи и да се признае поразот.
Честитки на победниците.
На Кавадарчани треба да им е срам што ја слават оваа победа...
Само тоа ќе кажам. На сите им е јасно кој требаше да победи, очигледно судиите од петни жили се трудеа да им помогнат на домаќините, и не, не зборувам од инает, тоа може да му биде јасно на секој што го следел натпреварот. Како што кажа Давитков, се гледаше дека значи на овој натпревар Фени требаше да победи по секоја цена. Нека им биде... Ќе беше срамно да изгубат на домашен терен, ама се знае Струмица е подобра, била и ќе остане... Единствено среќата не не` служи ама тоа е тоа. Јас се изнервирав, а можам да замислам како им било на кошаркарите. Ги видов сега низ град, се враќаа не можејќи да поверуваат што им се случи. Тоа е тоа, спортски е да се победи и спортски е да се губи и да се признае поразот.
Честитки на победниците.