Возач на ЈСП мастурбирал во автобус пред две малолетни девојчиња

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Возач на ЈСП ќе заработи кривична пријава од полицијата за задоволување на полови страсти пред друг. Тој своите сексуални настраности ги задоволувал во автобус пред две девојчиња, соопшти МВР.

Станува збор за 34- годишниот скопјанец Драган А, кој во саботата управувајќи го автобусот број 9, на крајот од работното време во 17 часот, се упатил по улицата Иво Лола Рибар, со намера да го однесе возилото во гаражата на ЈСП, во населбата Ѓорче Петров. Пред супермаркетот “Веро“ испрскал две дванаесетгодишни девојчиња. Го запрел возилото, излегол надвор и им понудил на децата превоз до дома. Девојчињата влегле во автобусот и седнале на предните седишта.

Спроти трговскиот центар Олимпико повторно го застанал автобусот, станал од возачкото седиште и седнал спроти двете малолетнички. Почнал да им прави муабет и во еден момент станал и си ги соблекол панталоните. Девојчињата кога виделе што направил избегале од автобусот.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Чоеков шајкача сакал да направи...:)

Ебате лудакот ебате....АБЕ КАДЕ ОТИДЕ РАЗУМОООООООТ!?!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Педофилија е работа која највеќе ме живцира. Многу би сакал во такви ситуации(не дај боже) да сум случаен поминувач и да земам главата од нос да му ја извадам со тепање.:nerv:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Buuuuuuurrn him! He's a witch! За вакви типци само сечеш доле се шо треба зашо прашање на време е кога ќе нападне некое девојче. Јас лично сум за силувачи и педофили да се убијат или да се обесат за муда на плоштад.:helou::helou::helou:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Ваљда како педофил во КПУ Идризово ќе има топол и срдечен пречек.:toe:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
абе во затвор секогаш го јадат педофилите па види сеа хахаха

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Катастрофа, аман од ваквите. :uvo:

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Мене ми се има случено 2 пати некој да мастурбира во автобус пред мене додека бев средно. Кога бев втора смена одев со автобус накај школо и дури 2 пати се најдов во ситуација некој што седи наспроти мене да ја има раката ставено во гаки да испушта необични звуци и да ми испрака чудни погледи. После втпориот или седев напред или воопшто не седев. сега сфакам дека и тоа било a big mistake!!

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
Отпрво се чудев зошто е темава отворена на политика, ама после се сетив на Оли Рен...

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Недај боже тој шоферот .... гнаса педофилска :P

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Леле болен човек, треба сега едно десет години да му стегнат па да се научат таквите како него на ред.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Aбе ова треба на друго место да се дискутира,или и политикава на Кајгана се приклучи кон наредбите од владава:-да се дискутира за се освен за она што навистина треба да се дискутира во политика.?

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Што ќе му дојде тоа професионален педофил...
Преку глава ми е од психијатриски болесници кои слободно се шетаат меѓу нас..таквите треба да се бележат..како стока за отрстрел..

Kajgana Shop

На врв Bottom