Tiesto

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување
Abe glej Scooter imaat jaki pesni ne vikam ne ama Prodigy plus gi postuvam zasto pravat sve ne samo eden zanr. Imaat i techno i dnb i breakbeat i jungle i...Liam e stvarno lud muzicar.

Ае деца, ја избегафте темава, од Т(и)есто зајдофте за Продиџи и Скутер.
Инаку Скутер се декларираа на времето дека прават Хепи Хард-кор.
Ако немате нешто да пишете за Тиесто, да му кажам на Мрно да игра катанец :locked:

Jean Michel Jarre си е звер... а инаку и ја малу е заебав сеа ама според мене Скутер прајт 10 пати појака музика од Продиџи ама пак и Скутер се транс...
:oftopic:Абе читај малце. Темава е за Тиесто не за некој друг. Ако немаш што да кажеш за Тиесто не пишувај постови за џабе.:smir:
Он Топик: Дајте ако го има некој најновиот албум на Тиесто на Мп3 ако сака да го прати преку ПП. Иначе Тиесто е ЦАР.

:oftopic:Зошто клуч на темава? Има тука фанови на Тиесто и тоа многу. И мислам дека модераторот треба да одлучи кога клуч а не ти.
он топик- Да не знаете да не има некој ДВД со концерти на Тиесто?

:oftopic:Зошто клуч на темава? Има тука фанови на Тиесто и тоа многу. И мислам дека модераторот треба да одлучи кога клуч а не ти.
Има најново излезено ДВД во Копенхаген сниманo од Elements of life турнејата. 2 двд-ја по 2 часа и некоја минута, значи вкупно 4 часа и кусур. Јас го имам само првото двд, а второто го нема уште по торенти divx, туку само двд формат 1 и 2 дел кои се околу 14 гб.

Има најново излезено ДВД во Копенхаген сниманo од Elements of life турнејата. 2 двд-ја по 2 часа и некоја минута, значи вкупно 4 часа и кусур. Јас го имам само првото двд, а второто го нема уште по торенти divx, туку само двд формат 1 и 2 дел кои се околу 14 гб.
А 1 ДВД можеш некако во zip file да го upload-ираш на некоја страна или блог за да можам да го превземам?:smir:

Зато шо г-динот Стормрејџ не остават чоек да си кажит мислење!
Абе се зафркавам :)

Зато шо г-динот Стормрејџ не остават чоек да си кажит мислење!
Абе се зафркавам :)
Колку што знам тој ја отвори темава и има право да ги критикува сите што мислат дека темава нечини. Темата е за фановите на Тиесто и оние кои мислат дека Тиесто е добар. Сега што се избацуваат некои кои незнаат да разликуваат транс од хаус и техно и кои незнаат да прават разлика меѓу ДЈ и пејач во хаус песна не им е местото овдека или во некоја слична тема. Нека ги остават оние кој го слушаат ваквиот тип на музика нека разделуваат мислења.

пааа народе... се мислев подолго време за да напрам тема... ама ајде... сега е напрајв па пишете... дали ви се допаѓа Тиесто и музиката негова??? и некој други работи

Не вели пишете ако ви се допаѓа музиката негова, туку пишета како ви се допаѓа... То значи и ако ти се бендисува и да не ти се бендисува можеш да си кажеш мислење. :smir: И луѓе темава е за сите не е само за фановите.

Не вели пишете ако ви се допаѓа музиката негова, туку пишета како ви се допаѓа... То значи и ако ти се бендисува и да не ти се бендисува можеш да си кажеш мислење. :smir: И луѓе темава е за сите не е само за фановите.
Е добро де. Ти кажа некој да не пишуваш? Кажа некој дека само фанови мораат да пишуваат? Можеби така кашал. Кажи мислење за таа музика за Тиесто и готово. Не се расправај за џабе со фановите.:smir:

Па види неколку страници поназад и после кажви...

Дечково е закон, нема шо да се збори за него, едноставно приказна сам за себе :) имам една другарка мноогу го обожава, па поради неа имам одено на 4 негови „концерти“ и секогаш топ си поминувавме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom