Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jean Michel Jarre си е звер... а инаку и ја малу е заебав сеа ама според мене Скутер прајт 10 пати појака музика од Продиџи ама пак и Скутер се транс...
ftopic:Абе читај малце. Темава е за Тиесто не за некој друг. Ако немаш што да кажеш за Тиесто не пишувај постови за џабе.:smir:
ftopic:Зошто клуч на темава? Има тука фанови на Тиесто и тоа многу. И мислам дека модераторот треба да одлучи кога клуч а не ти.Има најново излезено ДВД во Копенхаген сниманo од Elements of life турнејата. 2 двд-ја по 2 часа и некоја минута, значи вкупно 4 часа и кусур. Јас го имам само првото двд, а второто го нема уште по торенти divx, туку само двд формат 1 и 2 дел кои се околу 14 гб.ftopic:Зошто клуч на темава? Има тука фанови на Тиесто и тоа многу. И мислам дека модераторот треба да одлучи кога клуч а не ти.
он топик- Да не знаете да не има некој ДВД со концерти на Тиесто?
А 1 ДВД можеш некако во zip file да го upload-ираш на некоја страна или блог за да можам да го превземам?:smir:Има најново излезено ДВД во Копенхаген сниманo од Elements of life турнејата. 2 двд-ја по 2 часа и некоја минута, значи вкупно 4 часа и кусур. Јас го имам само првото двд, а второто го нема уште по торенти divx, туку само двд формат 1 и 2 дел кои се околу 14 гб.
ftopic:Зошто клуч на темава? Има тука фанови на Тиесто и тоа многу. И мислам дека модераторот треба да одлучи кога клуч а не ти.
он топик- Да не знаете да не има некој ДВД со концерти на Тиесто?

Колку што знам тој ја отвори темава и има право да ги критикува сите што мислат дека темава нечини. Темата е за фановите на Тиесто и оние кои мислат дека Тиесто е добар. Сега што се избацуваат некои кои незнаат да разликуваат транс од хаус и техно и кои незнаат да прават разлика меѓу ДЈ и пејач во хаус песна не им е местото овдека или во некоја слична тема. Нека ги остават оние кој го слушаат ваквиот тип на музика нека разделуваат мислења.Зато шо г-динот Стормрејџ не остават чоек да си кажит мислење!
Абе се зафркавам![]()
пааа народе... се мислев подолго време за да напрам тема... ама ајде... сега е напрајв па пишете... дали ви се допаѓа Тиесто и музиката негова??? и некој други работи
Е добро де. Ти кажа некој да не пишуваш? Кажа некој дека само фанови мораат да пишуваат? Можеби така кашал. Кажи мислење за таа музика за Тиесто и готово. Не се расправај за џабе со фановите.:smir:Не вели пишете ако ви се допаѓа музиката негова, туку пишета како ви се допаѓа... То значи и ако ти се бендисува и да не ти се бендисува можеш да си кажеш мислење. :smir: И луѓе темава е за сите не е само за фановите.