Tiesto

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување
Love Comes Again - Песна која секогаш ќе ми биде no.1 во животот.

ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ за човеков душа давам значи нешто по јако и по закон од него нема
кај и да иде сегде прави лом !!!! ДЕФинитивно бр-1 ДЈ НА Сите времиња нема што

ТИЕСТО ЗВЕР ЗВЕР ЗВЕР ЗВЕР ЗВЕР ТИЕСТИ ЗАКОН
lezet.gif
biggri10.gif

Има некои добри песни ама не ми се допаѓа,многу е комерцијален.

Темава од дамна требаше ја да ја отворам за човеков душа давам значи типот е легенда на легендите , човек кој го дигна трансот на највисоко ниво , кај да иде лом прави тоа може да се види тука

Темава од дамна требаше ја да ја отворам за човеков душа давам значи типот е легенда на легендите , човек кој го дигна трансот на највисоко ниво , кај да иде лом прави тоа може да се види тука

Еј, жити се, ова поквареново на Тиесто не го нарекувај транс, викај си го хомосексуален хаус, пошо тоа и е..

Еве ти транс пријателе..

Еј, жити се, ова поквареново на Тиесто не го нарекувај транс, викај си го хомосексуален хаус, пошо тоа и е..

Еве ти транс пријателе..

ај не се карај со мене не ми сери многу за тиесто темава ти е исклучиво за тиесто иди сери у други теми што е транс:helou:

Еве ти транс пријателе..

чек чек имат секаков транс не е се само едно транс та транс...

Да...као се нарекува овој "транс" на тиесто?
ај бе не се мешај у темава тиесто да не беше транс дј ја не знам тогаш зашто е прв дј официјална листа хмхм ‘чудно‘ отвори малце позанимавај се има страни за дј-и ке видиш што музика прави -металец-GoD.HateUSaLL

ај бе не се мешај у темава тиесто да не беше транс дј ја не знам тогаш зашто е прв дј официјална листа хмхм ‘чудно‘ отвори малце позанимавај се има страни за дј-и ке видиш што музика прави -металец-GoD.HateUSaLL

Каква врска има дали е прво место на некоја си официјална ДЈ листа со тоа дали пушта/прави транс..
И, ја глеаш разликата во продуцент, односно артист и ДЈ?
Многу си поштуем такви фенсери нафурани на момак шо искаЌа на жур стиска плеј и си игра со конзолата CS, па после уше од таква покварена хаус тињариа момакот прави транс.. Слушни некад у живот убав транс како Menog или евентуално 1200mics и ќе ја укапираш разликата у бпм и у стил, па можеби ќе ти влезе у глава дека тоа шо го прави тиесто нема никаква допирна точка со транс, освен фенсери шо на лејм хаусот шо му даваат некој фенЦи имиња како Фулл Кур незнам ти шо..
Ах, пријателе, од ништо правите нешто, затоа ве бунтувам, ми го правите Бог, а обичен уличар можам да го научам за 1 недела да работи на конзола и да биде исти курац ко ТиГејсто од ДЈ гледна точка..

И не, не ме фурај дека он прави фул он помешан со фолкорен метал и гараж панк со мали примеси на дабстеп и брејкор у комбинација со алтернатив метал и олдскул хардкор блуз.

GoDHateUsAll зошто сереш у секоја тема??? Се ти имаш нешто да кажеш се ти си у право.

:uvo::uvo::uvo::uvo:

By the way, release date за новиот албум или некој сингл од него?

Крај на летово негде мислам гарант ќе е некоја тешка лудница :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom