Tiesto

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување
Среќник си невиден. Дај запознај ме со таа твоја другарка. :pipi::smir:

нема проблем :) ама само да ви кажам, таа беше иницијаторот да одиме, и тоа за сите концерти. Тоа не значи дека само јас и она бевме. Бевме околу 8 души. 3 машки и 5 женски :)

А бе луѓе проверете на YouTube има интервју со него,кога и сам вика дека не е талентиран,што останало за друго а?

аман бе чоек ти пред сите ќе се фалиш дека си талентиран??? делата го прает чоекот!!!

А бе луѓе проверете на YouTube има интервју со него,кога и сам вика дека не е талентиран,што останало за друго а?
Абе зар не гледаш дека е заебанција клипот. Тој си зборува нормално, а оддолу иде сосема различен (глуп) превод. Се заебаваат со човекот.

нема проблем :) ама само да ви кажам, таа беше иницијаторот да одиме, и тоа за сите концерти. Тоа не значи дека само јас и она бевме. Бевме околу 8 души. 3 машки и 5 женски :)
Аман бе човек. И јас сум од Струмица и до сега имам oдено 2 пати на Тиесто и ного ретко струмичанец да видам, а камоли 7-8. :)

Абе зар не гледаш дека е заебанција клипот. Тој си зборува нормално, а оддолу иде сосема различен (глуп) превод. Се заебаваат со човекот.
Cisto sumljam deka se zaebavaat so covekot ako ne go imam gledano klipot:)
Koga e vo prasanje tiesto mozam da veruvam deka si priznava deka ne e talentiran.

Рај брат. :wink:

Ти да не разбираш случајно џоландски да те прашам а?:tapp:

Тиесто си е приказна сам за себе. Еве на пример јас многу го поштовам чоеков сите песни му се закон дефинитивно сеа баш пред малку го гледав концертот од белгија на ЦД имаше таму со бугарски хор и плус еден на виолина ја свиреше lethal industry.И после почна тој да ја пуштат...абе песницана креваттт.

Типот е цар. 3 години по ред е прогласуван за најдобар светски диџеј. Има преубави траки, секоја е хит, концертите му се совршенство.
Heroes е најнајнај...

Se naj naj za deckovo. Sekoja Mu Cest. Trakive mu se zakon, osobeno onie postarite i seuste vrtat, a i ke vrtat. Samo napred ... !!!* :wink:

P.S. : Dajte neso novo od nego t.e. ime na nekoja negova ponova traka.

Порано го слушав малку,сега веќе не.Не ми се свиѓа.
Бев на последната негова журка во Скопје и неможам да кажам дека супер си поминав

Бев на журката што беше ‘05 и сега кога ќе споредам со други журки па и не беше нешто посебно. Неговата музика ја сакам, има убави траки кои можам да ги слушам по цели денови. Моментлано хит ми се „Break my fall , In the dark и Everything.

Elements Of Life албумот му е закон... има така поќе vokal trance ама сепак музиката е закон... а инаку шо не дојт навака на концерт упм...

закон е тиесто.2-3 години го слушам а можеби и повеке и стварно е закон.lethal industry ми е топ :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom