Русија подготвена на војна поради Косово!

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
RAZOCARUVANJE: Rusinot koj rece deka Rusija ke napadne gi povlece zborovite eden po eden , sepak nikogas nemale da napadnat. Pametni bile sepak , ke potpisea kapitulacija za malce.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Рогозин: Русија нема да примени воена сила за Косово

Русија никогаш нема да примени воена сила во решавањето на проблемот на Косово, изјави денеска постојаниот руски претставник во НАТО, Дмитриј Рогозин.
„Примена на сила, се разбира, никогаш нема да има“, рече Рогозин во интервју на телевизискиот канал Вести.
Рогозин така одговори, како што пренесува РИА Новости, на молбата да ја прокоментира „неправилната интерпретација во некои медиуми на неговата изјава на видео-конференцијата Москва-Брисел одржана на 22 февруари“.
Некои медиуми, повикувајќи се на изјавата на Рогозин за ситуацијата околу Косово, јавија дека тој допушта примена на сила за воспоставување на меѓународното право, што предизвика бурна реакција во САД.
Рогозин ги посоветува американските претставници да се користат со доверливи, а не сомнителни извори на информации.
Постојаниот претставник рече дека Русија ќе го штити својот став за Косово во Советот за безбедност.
http://www.a1.com.mk/vesti/default.asp?VestID=90071

Pak ve razocara golemata Rusija, izgleda se uplasi "golemata" mecka.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
Абе демоде е некако со воена сила да се сакануваш :)

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
o po po po
se sobraa Albancite, ke pravat rmx na se sobraa komitite :)

@ rymz: degenerik e tatko ti sho takov surtuk napravil...

dojdi na Veligden pred Sv.Dimitrija vo Bitola i opcuj nesto , narod, drzava, reci nekoja navreda...ne, tamu sade Makedonci ima... ne e fer.-. ete, ko ke sum vo Skopje okaraj mi narod, nacija, drzava...

ne mislam deka sum posilen fizicki od sekogo, naprotiv, mal covek od 170 cm sum... i mrazam nasilstvo... i ne deka mi znaci nesto pcuenje...

ama probaj da me isprovociras vo zivo. :) mrazam eftini pomocani provokatori ko tebe i onaj "bitolcaneco" :)

sega odi legni si, i ti i to ostanatite Albanci, ne tuku lajte...

edit:

ljolj

enhalon, ne sum jas Albanec, da ripam 10 i 100 na 1 :) gledam ve interesira koj sum, ne se krijam jas be, od sho da se krijam, od Albanci da se krijam? ko ke si idam ke mu kazam na picasso koj sum, i kaj ziveam :)

se nadevam ke ima togas madinja da se najdi so mene...

a do togas, poleka , ne ripaj, go uplasi maliot.

temata?

Rusija nema da go napadni kosovo, ke i pomogni na Srbija da go napravi toa koga ke ima pogoden moment za toa... I najverojatno ke bidam tamu da se pukame.. ne deka gi sakam srbite, POJMA nemate kolku niv gi pizmam za toa shto storile na Makedoncite i za crkvata...

ama jbg, glupi Albanci :)

I od covek koj sho od dete delel sofra so Albanci, so vashite glupavi dela i komentari napravivte covek koj e spremen da odi dobrovolec, ko ke se zapuka na Kosovo...

A ako pocnite pak pukanje vo MK, kazano e ne ednas, milion pati, ke ve selime, do kaj sho mozime, do kaj sho e silata, i duri mrdat raceve i nozeve...

ajd sea u picku mater i vie i jas... vekje premnogu sati potrosiv na citanje na razni zbesnati ljochki...
Eve...
Se e jasno...
Ama, Kosova Republik.

Jas isto taka, bi ti preporacal za vreme na Ramazan Bajram da pominish niz Sharenata Dzamija vo Tetovo, i da pocnesh da karash...

Sramota, ne mi se komentira... sramota...
Inaku vo Bitola sum... Any time ti kazav...
Jas sum 180 cm... odam na body bilding... i imam 3 kalashi doma... za site muzi po eden... i jas ne maam boksovi... ali sega ucam da pukam...
Pa Kosovo e Republika be... hahahhaha

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
klikam celo vreme na refresh i celo vreme e ist brojot na drzavite sto go priznale Kosovo

ne se zgolemuva

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Zatisje Pred Bura :pos2: :pos2:
Seldnite ke bidam sosedite, Makedonija , potoa Hrvatska i Slovenija
На состанокот со Хашим Тачи во Скопје со македонските власти било договорено прво да се договорат за демаркација на границата после да се размислува за признавање или не...Ова се неофицијални информации..Ама реални...Македонија да си ја исцрта границата, да не дојде после ова беше мое..Па после размислување за признавање!

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Koga ja spomna Crna Gora, jas ti garantiram deka i taa naskoro ke go priznae Kosovo , imav moznost da gledam deneska RTCG , i bas se zacudiv kako crnogorcite gi mrazea srbite , barem vodacite takvi bea, okolu 500 srednoskolci srbi se razgleduva da bidat izbrkani od uciliste zatoa sto izbegale od casovi za da protestiraat protiv nezavisnosta :) Ke bide i tamu edno cistenje.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
hahahaha..koi sosedi bre dardanco nedodelkan ..uste Crna Gora ostana ako ja smetas za drzava ili Rusko vtoro Soci ja vikaat

Kosovo je Srbija
A Srbite kako bi kazale na ova....

Makedonija e juzna Srbija... Makedonci su Srbi sa govornom manom.... Mi na jug se granicemo sa Grcijom... itn itn itn...

Nema ushte nekoj Srboman?

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
slovenia go prizna kolku sto slusav jas
Ne e problem Slovenija , taa e ona koja gi brka rabotite momentalno kako treba da odi priznavanjeto , so preporaka na USA , Slovenija od odamna se znae deka e podrzuvac na albancite , od protesite koga se slucuvale vo Kosovo 1981, 1989... sekogas vo parlamentot na Jugoslavija se zalagale za pravata na albancite. Zatoa se napagja sloveneckata ambasada .

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
A Srbite kako bi kazale na ova....

Makedonija e juzna Srbija... Makedonci su Srbi sa govornom manom.... Mi na jug se granicemo sa Grcijom... itn itn itn...

Nema ushte nekoj Srboman?
ako Drac go zemat od Republika Albanija i jas ako se protivam na toa i izjavuvam : Drac e Albanija

ke bidam albanofil ?

Kajgana Shop

На врв Bottom