Eve...o po po po
se sobraa Albancite, ke pravat rmx na se sobraa komitite
@ rymz: degenerik e tatko ti sho takov surtuk napravil...
dojdi na Veligden pred Sv.Dimitrija vo Bitola i opcuj nesto , narod, drzava, reci nekoja navreda...ne, tamu sade Makedonci ima... ne e fer.-. ete, ko ke sum vo Skopje okaraj mi narod, nacija, drzava...
ne mislam deka sum posilen fizicki od sekogo, naprotiv, mal covek od 170 cm sum... i mrazam nasilstvo... i ne deka mi znaci nesto pcuenje...
ama probaj da me isprovociras vo zivo. mrazam eftini pomocani provokatori ko tebe i onaj "bitolcaneco"
sega odi legni si, i ti i to ostanatite Albanci, ne tuku lajte...
edit:
ljolj
enhalon, ne sum jas Albanec, da ripam 10 i 100 na 1 gledam ve interesira koj sum, ne se krijam jas be, od sho da se krijam, od Albanci da se krijam? ko ke si idam ke mu kazam na picasso koj sum, i kaj ziveam
se nadevam ke ima togas madinja da se najdi so mene...
a do togas, poleka , ne ripaj, go uplasi maliot.
temata?
Rusija nema da go napadni kosovo, ke i pomogni na Srbija da go napravi toa koga ke ima pogoden moment za toa... I najverojatno ke bidam tamu da se pukame.. ne deka gi sakam srbite, POJMA nemate kolku niv gi pizmam za toa shto storile na Makedoncite i za crkvata...
ama jbg, glupi Albanci
I od covek koj sho od dete delel sofra so Albanci, so vashite glupavi dela i komentari napravivte covek koj e spremen da odi dobrovolec, ko ke se zapuka na Kosovo...
A ako pocnite pak pukanje vo MK, kazano e ne ednas, milion pati, ke ve selime, do kaj sho mozime, do kaj sho e silata, i duri mrdat raceve i nozeve...
ajd sea u picku mater i vie i jas... vekje premnogu sati potrosiv na citanje na razni zbesnati ljochki...
klikam celo vreme na refresh i celo vreme e ist brojot na drzavite sto go priznale Kosovo
ne se zgolemuva
На состанокот со Хашим Тачи во Скопје со македонските власти било договорено прво да се договорат за демаркација на границата после да се размислува за признавање или не...Ова се неофицијални информации..Ама реални...Македонија да си ја исцрта границата, да не дојде после ова беше мое..Па после размислување за признавање!Zatisje Pred Bura :pos2: :pos2:
Seldnite ke bidam sosedite, Makedonija , potoa Hrvatska i Slovenija
hahahaha..koi sosedi bre dardanco nedodelkan ..uste Crna Gora ostana ako ja smetas za drzava ili Rusko vtoro Soci ja vikaatZatisje Pred Bura :pos2: :pos2:
slovenia go prizna kolku sto slusav jasZatisje Pred Bura :pos2: :pos2:
SRBIJA JE KOSOVO hahahahahaha..koi sosedi bre dardanco nedodelkan ..uste Crna Gora ostana ako ja smetas za drzava ili Rusko vtoro Soci ja vikaat
Kosovo je Srbija
A Srbite kako bi kazale na ova....hahahaha..koi sosedi bre dardanco nedodelkan ..uste Crna Gora ostana ako ja smetas za drzava ili Rusko vtoro Soci ja vikaat
Kosovo je Srbija
Ne e problem Slovenija , taa e ona koja gi brka rabotite momentalno kako treba da odi priznavanjeto , so preporaka na USA , Slovenija od odamna se znae deka e podrzuvac na albancite , od protesite koga se slucuvale vo Kosovo 1981, 1989... sekogas vo parlamentot na Jugoslavija se zalagale za pravata na albancite. Zatoa se napagja sloveneckata ambasada .slovenia go prizna kolku sto slusav jas
ako Drac go zemat od Republika Albanija i jas ako se protivam na toa i izjavuvam : Drac e AlbanijaA Srbite kako bi kazale na ova....
Makedonija e juzna Srbija... Makedonci su Srbi sa govornom manom.... Mi na jug se granicemo sa Grcijom... itn itn itn...
Nema ushte nekoj Srboman?