Русија подготвена на војна поради Косово!

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Едно неможам да разберам .Ако јас сум сакаран со сите соседи кој да очекувам дами помогне?Братот штое даелку од мене?Хм незнам албанциве во кој сосед гледат пријател (маре адриатико).:toe:

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Ти изглеа појше си по авантурите чим успеваш да го најдеш Шешељ па уште одозгора и да му го :pusk:.
оф топик:Едно прашање само, со кого би бил бе ако мораш да одбираш, со шкипот или со сврбинот???

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Ти изглеа појше си по авантурите чим успеваш да го најдеш Шешељ па уште одозгора и да му го :pusk:.
Пак со Шешељ почна овој!! :) Јебо те Шешељ,покри се ти со ушите срамота си бе.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
До Дарданија ( ако не си легнал )
Важно важно важно:
Колона на нато војска ( тенкови, камиони и логистика ) итат накај косово, ги видел вечерва едно другарче. Дарданче се надевам дека сега ке пајкиш убаво.
Се надевам дека таму ке се соукаат јако, нека, барем е подалеку од мене и Македонија.
Ne se sekiram , posto znam deka ke im se pokvarat po pat , ke im treba da gi gurat posle :) hihhi

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Опрасен ај оди удависе у вц шолја хахахаххахаха ЈАКИ МИСЛИ ОД МАЛИОТ МОЗОК ИМАШ :vozbud: :vozbud: БЕАХХХХХХХХХХХ

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Abe ima iljadi pricini covek da e kako nego. Si fatil strana ocigledno vo drugiot tabor i toa e negovo pravo. Koj znae sto geneza ima...
Не пријателе финтата е во тоа што јас Македонија не ја делам на табори. Тоа ми е типично Сврбско срање, као нешто сви Срби у једну државу.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
оф топик:Едно прашање само, со кого би бил бе ако мораш да одбираш, со шкипот или со сврбинот???
Тој избра братче,ќе се сечат заедно со Шипчето,и од уста не го извади од Шешељ незнам во кој контекст сака да го употреби ама не му иде очигледно.Му паднал шеќерот изглеа слабо Шешељ јаде благо :pos::pos::pos:

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Опрасен ај оди удависе у вц шолја хахахаххахаха ЈАКИ МИСЛИ ОД МАЛИОТ МОЗОК ИМАШ :vozbud: :vozbud: БЕАХХХХХХХХХХХ
Ти си убедливо најглуп овде на форумов. Као да си од Русија по потекло.:pos2::pos2:

FromSunWithLove

dance or die
Член од
1 февруари 2007
Мислења
524
Поени од реакции
13
Videte tipicno rusko selo, ko da ides vo nekoja romska naselba , pa i tie pocnale da gradat so beton i zelezo :) ovie uste na drvja, mislam so drvja se sluzat.

http://www.cathayclassics.co.uk/images/bjt7typical_russian_village.JPG

pretera :mad::nenene:

ajde da mi kazesh ti kako ziveat shiptarskite ofcari po selata ???? imaat struja voda ???? Ke gi zatvorat zenite po doma ke im opnatat marama, na sinovite ke im dadat puska i ajde ete "narodna armija"

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
абе почни од нашите филмови само со Попови и предавници се,што има друго кај нас освем тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom