оф топик:Едно прашање само, со кого би бил бе ако мораш да одбираш, со шкипот или со сврбинот???Ти изглеа појше си по авантурите чим успеваш да го најдеш Шешељ па уште одозгора и да му го :pusk:.
Abe ima iljadi pricini covek da e kako nego. Si fatil strana ocigledno vo drugiot tabor i toa e negovo pravo. Koj znae sto geneza ima...Колку су само смешен. Алал нека му е на тој што ти го испразнил мозокот.
Шешељ=:pusk:Уф уф а демек да бевме со Американцине сеа ко Косоварите ќе се дичевме за некоја нова држава?Што лупеташ бе!
Пак со Шешељ почна овој!! Јебо те Шешељ,покри се ти со ушите срамота си бе.Ти изглеа појше си по авантурите чим успеваш да го најдеш Шешељ па уште одозгора и да му го :pusk:.
Ne se sekiram , posto znam deka ke im se pokvarat po pat , ke im treba da gi gurat posle hihhiДо Дарданија ( ако не си легнал )
Важно важно важно:
Колона на нато војска ( тенкови, камиони и логистика ) итат накај косово, ги видел вечерва едно другарче. Дарданче се надевам дека сега ке пајкиш убаво.
Се надевам дека таму ке се соукаат јако, нека, барем е подалеку од мене и Македонија.
Со некој од Банту племе пре би бил него со Сврб.оф топик:Едно прашање само, со кого би бил бе ако мораш да одбираш, со шкипот или со сврбинот???
Опрасен патриот:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: ххахаххахДругарче твојата слика со српов и чеканов доволно зборува. Па ти види сеа чив мозок е испразнет.
haha ..se misli na Nato vojskaNe se sekiram , posto znam deka ke im se pokvarat po pat , ke im treba da gi gurat posle hihhi
Не пријателе финтата е во тоа што јас Македонија не ја делам на табори. Тоа ми е типично Сврбско срање, као нешто сви Срби у једну државу.Abe ima iljadi pricini covek da e kako nego. Si fatil strana ocigledno vo drugiot tabor i toa e negovo pravo. Koj znae sto geneza ima...
Тој избра братче,ќе се сечат заедно со Шипчето,и од уста не го извади од Шешељ незнам во кој контекст сака да го употреби ама не му иде очигледно.Му паднал шеќерот изглеа слабо Шешељ јаде благооф топик:Едно прашање само, со кого би бил бе ако мораш да одбираш, со шкипот или со сврбинот???
Ти си убедливо најглуп овде на форумов. Као да си од Русија по потекло.:pos2::pos2:Опрасен ај оди удависе у вц шолја хахахаххахаха ЈАКИ МИСЛИ ОД МАЛИОТ МОЗОК ИМАШ БЕАХХХХХХХХХХХ
Videte tipicno rusko selo, ko da ides vo nekoja romska naselba , pa i tie pocnale da gradat so beton i zelezo ovie uste na drvja, mislam so drvja se sluzat.
http://www.cathayclassics.co.uk/images/bjt7typical_russian_village.JPG