- Член од
- 3 февруари 2008
- Мислења
- 255
- Поени од реакции
- 1
Фала богу шо не сме!! ПУ ПУ ПУ скраја да е. Ќе завршевме ко Сврбиве.браво за русите алал да му е...
како не бевме со нив одколку со курвиве амерички.
Фала богу шо не сме!! ПУ ПУ ПУ скраја да е. Ќе завршевме ко Сврбиве.браво за русите алал да му е...
како не бевме со нив одколку со курвиве амерички.
hahaha sea da ne sme podobri od Srbite ..ne dupi sekoj ko sto sakaФала богу шо не сме!! ПУ ПУ ПУ скраја да е. Ќе завршевме ко Сврбиве.
Ги разбирам и затоа неќам со нив никаква работа да си имам. Супер си е вака нека ги маткаат Сврбите.Ako nemas potreba ni da te spasuva, togas si mu neprijatel i ke te brishe.
Ne gi razbiras ti Rusite, momce.
Ти брат многу играш изглеа игри со стратегија,кадарен си на Американцине и на Шипцине во газ да им се упикаш.Човеку брзо иди до CNN. Па ти имаш Breaking News!!
Колку су само смешен. Алал нека му е на тој што ти го испразнил мозокот.Ги разбирам и затоа неќам со нив никаква работа да си имам. Супер си е вака нека ги маткаат Сврбите.
а мислиш дека подобро ќе завршиме со американциве???Фала богу шо не сме!! ПУ ПУ ПУ скраја да е. Ќе завршевме ко Сврбиве.
За Сврбите сме наука Другарче.hahaha sea da ne sme podobri od Srbite ..ne dupi sekoj ko sto saka
Gorenje osven alista i mozoci pereГи разбирам и затоа неќам со нив никаква работа да си имам. Супер си е вака нека ги маткаат Сврбите.
Уф уф а демек да бевме со Американцине сеа ко Косоварите ќе се дичевме за некоја нова држава?Што лупеташ бе!Фала богу шо не сме!! ПУ ПУ ПУ скраја да е. Ќе завршевме ко Сврбиве.
Ти изглеа појше си по авантурите чим успеваш да го најдеш Шешељ па уште одозгора и да му го :pusk:.Ти брат многу играш изглеа игри со стратегија,кадарен си на Американцине и на Шипцине во газ да им се упикаш.
Другарче твојата слика со српов и чеканов доволно зборува. Па ти види сеа чив мозок е испразнет.Колку су само смешен. Алал нека му е на тој што ти го испразнил мозокот.