- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 3.271
- Поени од реакции
- 708
Како Војче Китановски си, да си ебеш векот. А еве да ти го направам ќеифот. НЕ СУМ ХРВАТ.
Kurd?:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како Војче Китановски си, да си ебеш векот. А еве да ти го направам ќеифот. НЕ СУМ ХРВАТ.
Еј еј Војче Китаноски Sucks дај некој бољи комичар нема смислаСеа ќе речев Геџо од Курсаџиите ама заборавив дека ги мразиш србите.
![]()
Ти мора да си некој научник по муабетов. Наследник на Тесла!!:pos2::pos2:
Албанецот може да ти биде пријател и до гроб, ама ако треба и после гроб ѓе ти го забоде ножот у грб. Кога тогаш ќе ти го забоде ножот. Немојте да верувате на убедливи насмевки и беса.
Kurd?:wink:
Јас не сум продал ништо ни па мислам да продавам.Знам што прават немора да ми кажуваш многумина се преселија само има една грешка што ја прават,продаваат ван центар се вселуваат во центар.Тој феномен сеуште неможам да го разберам.Бегаат од Албанци да не бидат во контакт со нив(читај први комшии) а кај и да излезат пак мора да сретнат некого...Човеку јас сум на релација Скопје Тетово секој ден, а плус имам Албанци другари со кои што се сложувам перфектно. А што се однесува до прашањето не ти држи вода, јас знам дека Албанецот може да ти биде пријател до гроб само треба да го почитуваш. Е ова не можат да го сфатат многу луѓе во земјава. А да те прашам јас нешто, убаво им беше на тие у Тетово кога шиткаа имоти за тродупло повисоки цени од шо вредат? Па сеа Цацко им е крив.
А ти? СВРБИН?
ah decko,nema spas za tebe......
jas koga zborev za sranjava za koi pisuvate ti uste peleni nosese.
a zborev pred 5 dena,taka da uste ti se svezi gomnata od pelenite.
podobro Srbin otkolku ti da mi bides sograganin
Албанците колективно ни го збодеа 2001. Еве ако се толку за соживот нека дадат беса дека нема да се повтори 2001. Нека излезе Аљи на Аљсат и нека каже јавно. Може ли?!
moram da ti kazam na srpski : kukavicaТи човече тотално ја побиваш Дарвиновата теорија на еволуцијата. Значи не бил во право човекот дека се еволуира со тек на време. Алал да ти е, треба споменик да ти изградат у Ватикан.
moram da ti kazam na srpski : kukavica