Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите рипате ко млади мајмуни кој ќе напише со поголеми букви македонија. РЕПУБЛИКА и ДЕМОКРАТСКА РЕПУБЛИКА е ИСТОООООО, аЛООООО!!!
Ме претрка колегава со постот...Погледнете само кои се земји во светот ја носат ова претставка, демократска....
Конго, Источен Тимор, Шри Ланка, Етиопија,Западна Сахара..и т.н.
Значи добредојдовте во друштвото на демократски држави...екс колонии кои се одделиле од матичните држави...со војна..и сега се "високо развиени креатори" на светската демократија..
Дали навистина го заслужуваме ова...
Настрана од тоа што сакаат да ни наметнат сложено име кое се коси со со се што сме ние..мене нешто друго ми падна во очи...
Погледнете само кои се земји во светот ја носат ова претставка, демократска....
Конго, Источен Тимор, Шри Ланка, Етиопија,Западна Сахара..и т.н.
Значи добредојдовте во друштвото на демократски држави...екс колонии кои се одделиле од матичните држави...со војна..и сега се "високо развиени креатори" на светската демократија..
Дали навистина го заслужуваме ова...
Грција е многу далеку од таква отстапка...сложено име кое во целост ќе ги содржи и Република и Македонија..предлогот не ми се допаѓа ама е добар во смисла Грција да се направи црна овца на самитот на НАТО...би било добро политичарите да извлечат макимум од ова оти позицијата во која се наоѓаме не ни нуди ништо подобро...Мислам дека ова е доста е пристоен предлог(односно би бил доста пристоен предлог)..
1 ОПЦИЈА...Демократска Република Македонија + Еу + Нато + Грците ќе ги решиме зошто Демократијата била “нивна“и ќе ги симнеме од врат ќе немаат јазик после други барања да имаме..И цел свет да не вика ДРМ..
2 ОПЦИЈА Република Македонија да си се викаме самите..иојиогфјдгиоРМ да не вика половина свет (ако дојди Обама мислам дека и Америка ќе прави проблем) - ЕУ - Нато и ќе ни го тртат Грците...
Мене првата опција ми се свижа поќе....