Косово се самопрогласи за независно, пукотници на прославата во Скопје

Статус
Затворена за нови мислења.
Kosovo nikad nema da bide nezavisno.. Pogotovo so davanje na samo nezavisnost.. Toa bi bilo koga jas bi se be se napravil sam sebesi najbolje akter.. Toa ne ide taka, Citam tuka najrazlicni komentari... Samo edno neshto... cekajte pa kje vidite sto kje bide!

Pa i malite deca znaat deka Kosovo nema da dobie MEGJUNARODNO PRIZNAENA NEZAVISNOST, a istite tie mali deca znaat deka KOSOVO SMRDI NA BARUT ( citat )

A be decki, so se macite so Kosovo...Zavrsi taa prikazna...A za vojskata na Car Lazar, nema so da se plasat Albancite, srpska politika, a gleam deka i vas ve zarazile so takvi finti...Ne mi kazuvajte deka i vie ke im se pridruzite, zoste gleam deka nemate druga rabota. I koj kaza deka Albancite ne se nacija, neka cita istorija? Daj osvestete se, se borite za Anticka Makedonija a vamu mi kazuvate Srbite vi bile braka...Ne mozam da ve razberam....

Pa i malite deca znaat deka Kosovo nema da dobie MEGJUNARODNO PRIZNAENA NEZAVISNOST, a istite tie mali deca znaat deka KOSOVO SMRDI NA BARUT ( citat )
Poubavo kazano AMIN! Samo sto kje bide istoto..... USA pak ke ja bombardira srbija! I sve kje stivne i pak kje bide ista pesna!

imashe preeska na vesti za protesti u belgrad na car lazar pripadnici i nisto cudno da ima nesho pojke od samo protesti ...

Mr.M[][]N;1167099 напиша:
A be decki, so se macite so Kosovo...Zavrsi taa prikazna...A za vojskata na Car Lazar, nema so da se plasat Albancite, srpska politika, a gleam deka i vas ve zarazile so takvi finti...Ne mi kazuvajte deka i vie ke im se pridruzite, zoste gleam deka nemate druga rabota. I koj kaza deka Albancite ne se nacija, neka cita istorija? Daj osvestete se, se borite za Anticka Makedonija a vamu mi kazuvate Srbite vi bile braka...Ne mozam da ve razberam....
Абе може србите не ни се некои браќа, ама за ова прашање мислам дека треба да сме единствени со нив зашто се знае после следна цел која им е на Албанците. Како што беше и 2001 после 1999 така и сега ќе биде нешто слично. Кој мисли поинаку се лаже. Ете затоа во моментов србите ни се браќа. The enemy of my enemy is my friend.

abe ke go priznaat Albancite imaat golemo i jako lobi vo site zapadni zemji.Baska ja rabotat i drogata i prostitucijata taka da imaat i pari pa mozat da si kupat nezavisnost.

Dobro ma sashka zarem svetot pociva na jako lobi,droga i prostitucija , kriminal , shverc? Kade se megjunarodnite dogovori , megjunarodno pravo? zarem kosovo e primer kade se kupuva nezavisnost?

Абе може србите не ни се некои браќа, ама за ова прашање мислам дека треба да сме единствени со нив зашто се знае после следна цел која им е на Албанците. Како што беше и 2001 после 1999 така и сега ќе биде нешто слично. Кој мисли поинаку се лаже. Ете затоа во моментов србите ни се браќа. The enemy of my enemy is my friend.
Correct! Samo vo ovaa situacija.

Само не знам зошто слават за независноста на Косово тукашните Албанци.
Што имаат тие од тоа? Западна Македонија нема шанси да ја добијат..тешко нив кога ќе се врати брат Љубе

imashe preeska na vesti za protesti u belgrad na car lazar pripadnici i nisto cudno da ima nesho pojke od samo protesti ...

ne bese toa gardata na car lazar.toa bea "grobari" koi otisle da frlat nekoj kamen i ispijat nekoe pivo.ne e organizirano toa.
vojskata da se mobilizira pod hitno.
hteli ste rat dobicete ga.bar sto e do mene vojna sakam.i sakam sve da se razjebe i u najdobar slucaj da zginam kako branitel na svoeto kosovo.

Vidi drugar, Kosovo ima 2.000.000 Albanci i 120000 Srbi, i tie so izbegaa 30000...I ti mene mi kazuvas, Kosovo e Srpsko....a zamisli 20.000 masakrirani 1913 godina vo Beograd (znaat germancite za toa, ima i zivi sliki), potoa 300.000 albanci koi gi izbrkaa pred vtora svetska vojna, koi izbegaa vo turcija.....kazi mi kako e mozno albancite da vrsile etnicko cistenje vo Kosovo!?TOa e realnoto.I za Srbite znaeme kolku se samobendisani, prasaj gi i nivnite braka, crnogorcite i ke ti kazat, za djabe ne se razdelia od srbite....A da ne zboruvame za hrvatite i slovencite...Imavme sreka so nemaa vreme i za Makedonija, pa ke doznaevte koi se Srbite(zosto jas veke si znam)...

Наградно прашање: Што ќе се деси ако и Војводина прогласи независност?

А.Бачка Бановина
Б.Белградска Бановина
Ц.Српска Бановина
Д.Србија

ne bese toa gardata na car lazar.toa bea "grobari" koi otisle da frlat nekoj kamen i ispijat nekoe pivo.ne e organizirano toa.
vojskata da se mobilizira pod hitno.
hteli ste rat dobicete ga.bar sto e do mene vojna sakam.i sakam sve da se razjebe i u najdobar slucaj da zginam kako branitel na svoeto kosovo.

. . . . . . и тогаш наеднаш го слушна гласот кој велеше : Марко Разбуди се ! Која војна , против Америка и Еу ? Твоево сценарио шанса нема да се реализира .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom