badluckguy
Оган под ѕвездите
- Член од
- 8 октомври 2007
- Мислења
- 2.925
- Поени од реакции
- 131
Многу забега Ружица со ова....:pos2:
А што повеќе треба да преземе Русија? И воено да интервенира па да има Трета Светска Војна?Незнам овој човек како усте се појавува во јавност.Овие лугје немаа елементарни чувства.На овие од СДСМ се им се итни седниците те за стечајците де за ова де за она , како да они најдобро и мислат на државава.А ружица може со право вели . Јас досега невидов никакви конкретни чекори превземено од Русија.![]()
И НАТО воено интервенираше на Косово па немаше 3 светска војна .Русија може само да прифитира од сево ова ништо друго и немо да гледа настрана. Тогаш ружица е потполно во право, со неговите изјави.А што повеќе треба да преземе Русија? И воено да интервенира па да има Трета Светска Војна?
Мене ни таму не ми е.бучковски ми е интересен само на еднооки:pos2:
ova bese najunikatnoto od site "epiteti" na nasiot bivs "premier"Човеков постојано му дава нови значења и димензии на зборот “идиотизам“...
Тогаш не беше Путин, тогаш беше Елцин. Да те потсетам дека руските војници беа повлечени од Косово. Од таква будала како Елцин не можеше ништо попаметно ни да се очекува. Елцин беше на колена паднат пред Западот, не Путин. И во тој период Русија беше многу послаба економски. Сега е нешто сосема друго.И НАТО воено интервенираше на Косово па немаше 3 светска војна .Русија може само да прифитира од сево ова ништо друго и немо да гледа настрана. Тогаш ружица е потполно во право, со неговите изјави.