Зашто пиете алкохол кога ви штети?

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Што би рекол Игор Џамбазов: Пијте умерено алкохолот е за луѓе не е за говеда.

Морам да те исправам, говедата секогаш пијат колку што им е доста. Никогаш не се препиваат.

Ја се откажав некако спонтано од алкохолот, не ни приметив, чудна ствар, можда сум се заљубил, којзнае... :raz:

мн. ретко пием скоро ич ...

Неколку пати сум претерала и не гледам никаква убавина во тоа, сега маам некое чафче само колку да се расположам.....закон.:party2:

Mi se dopaga dejstvoto koe go ima alkoholot vrz mene, pijam alkohol vo mali kolicini i koga sum izlezena,problemot e sto toa e sekoja vecer,:toe: (nema sansi nekogas da naracam sok,tapa mi se lugeto u drustvo so sokce, site nazdravuvame ,se zaebavame) ja zagreva uste poveke ubavata atmosfera

Јас не пијам,никогаш досега во животов алкохол во уста не сум ставил,не ни планирам најсериозно...многу опасна работа...:svirkam:

Абе ако немате мудa не пијте. Мислам, ако ви е за расположување и сл. мавнете си 1-2 пивца, ако ве фаќа или сл.

Е па пијам зш ми се пие. Не можам цел вечер со сокчиња да ја поминам! А и не сум мамурна следниот ден, за среќа, што и колку да испијам. А ти зш поставуаш вакви прашања? :tapp: :)))

Јас не пијам,никогаш досега во животов алкохол во уста не сум ставил,не ни планирам најсериозно...многу опасна работа...:svirkam:

:pos2: Абе пеер ти си мислиш дрога те накаруват да пробаш . Шо ако се напиеш 1/2 пивца па и 3 ? Сега овие другите коњаци , узо , текила .. овие и јас не ги пијам ама скопско си оди без проблем и незнам шо има толку штетно во него.:smir:
:pos2:

MeToNo1[MkD];960350 напиша:

:pos2: Абе пеер ти си мислиш дрога те накаруват да пробаш . Шо ако се напиеш 1/2 пивца па и 3 ? Сега овие другите коњаци , узо , текила .. овие и јас не ги пијам ама скопско си оди без проблем и незнам шо има толку штетно во него.:smir:
:pos2:
оф топик: Си чул за иронија?! :icon_lol: Јас ги пијам! :icon_lol:

епа за добро расположение мора малку да се напиеш.Без ич не бива.

појчето болести произлегуваат од недостатокот на алкохол во организмот !!2

Да потребна е и внатрешна дезинфекција, кој рече дека е штетно пиењето, а тоа ако малку се подзаборавиме ништо ќе отспиеме и никому ништо

Pijam od zadovolstvo! I Mi se slucuva da preteram ama ne se grizam mnogu, poso naviknat sum :):):)

Планирам вечерва да "бапнам" неколку џин тоничиња:aplauz: ....Ако не се напијам некоја чаша, цела вечер ќе сум ко укочена и се нешто ќе ми пречи:poss:

За да кажеме некои работи што трезно може и да не ги кажеме или направиме....:toe: :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom