Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
S

SSS-Stolica

Гостин
Toa se Lavicite be Druze :pos2:. Sabota navecer si go dobivaat , utre denta na tribina repriza kako i na teren , taka toa ide kaj nas u GJORCE :helou: . Samo da znaes pola se od Centar devojcinjata na tribina kaj nas :pos2::pos2::pos2: . Gledaj kako se raduvaat za GJORCE .hehehee
не мислев дека:sekss: 13-14 годишни девојчиња

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Да бидеме реални, ама и у Комити има многу путиња....а и у светот има доста ултра путиња групи:toe:
:):)

Не бевте вие педери?
:kez:

Како што знам, Ајнштајн имал доста помал мозок од просечниот, а знаеме што човек бил:pos2::pos2:
A be intelektualec prasaj si slobodno niz maalo , u centar ili kaj i da zivees , nekoi devojcinja ke ti potvrdat . Prasaj ja komsikata slobodno ke ti potrdi , ona ke ti kaze sto sme , nie da ne se falime , nema smisla samobendisani da sme ko vas , ke recete deka i toa go krademe :vozbud::helou:. Najgolemi navivaci ni se devojcinjava od posirokata vasa okolija :pos2::pos2::pos2: . Decava od kaj nas parce gi praat:pos2: . Aj nekoj neka fati zenska od Gjorce nekoj od Centar da go vidam:violent1: . Pogledni slobodno deckoto so Uzito ke ti stane se jasno . Toj so uzito gi mi eb' zenskite na pola grad . P.S. Nema ljutenje FER borba :helou:. Me napadna jas vrativ . :helou:

не мислев дека:sekss: 13-14 годишни девојчиња
Decava od kaj nas se jacaat , mora fraeri da ispadnat na tribina . Mislam deka 15 godini se devojcinjata , ne se 14 godisni da da da da da:pos2::pos2::pos2:. Na Gradski deckoto so Uzito koa bevme kaj vas pred 2 godini nosenje 5 putinja plavusi im peat : DOJDETE LAVICI.....SEGA KE VE EB''E :pos2::pos2::pos2:Doagaat kaj nas na tribina , Ludilo . Koj e od Gjorce za ova moze da potvrdi :helou:

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
За сите коментатори погоре , пробајте да бидете објективни и исцрпни во одговорите а не само ,, ние сме најдобри,, ,,вие сте за никаде,,
Образложете го вашиот факт , опишете некоја ваша кореографија , некое гостување , дајте бројки на членство и посетители , изложете идни планови , БИДЕТЕ КОНСТРУКТИВНИ и ОБЈЕКТИВНИ до онаа мера која што ви ја дозволува вашата интелектуална моќ.

1.CKEMBARI (Bitola) - вројка дечки , и да се останете само на оние гостувањата во Охрид и во Хрватска , жал би ми било доколку пелистер испадне од првата лига
2.KOMITI(Skopje) -ке бидам објективе ке оставам на вас да ги критизирате Комитите
3.MAJMUNI (Prilep) - што да кажам за момциве , тажно ми е кога ке видам што стана од таа еднаш завидна група , се сведе на 50 момци кои одат само на дерби натпревари
15.VINARI (Negotino)- останаа без транс од Шверцерите , срамота , насред Неготино
16.ABRE-UBRE (Probistip)- денеска се Багабонти , и се дефинитивно најдобрата група го нижите лиги , имаат бројка и подготвеност на која можат да им позавидат и поголемите и повисоко рангираните навивачки групи
5.VOJVODI (Tetovo) - само поздравни зборови за војводите , со Тетекс се кај и да оди , со кого и да игра ,низ цела Македонија , се надевам дека ке станат уште подобри доколку Тетекс влезе во прва лига
17.LAVOVI (Skopje)-најголемите мрчатори , кои дома се собираат по 40 семкари на утакмица, освен ако не игра Вардар, Пелистер или Победа.Џабе им е есенската титула кога биле и ке останат фалбаџии и нема да преземат ништо да ја подобрат групата
6.SVERCERI (Skopje)- втора најјактивна и најспремна група по Комити во Скопје,го подигаат ривалитетот и од време на време се случува некој фајт низ Ск.
18.FALANGA (Stip)- малку но присутни на домашните натпревари на Брегалница Штип
7.LOZARI (Kavadarci) - постојано навиваат на кошарка,одлично издание во Охрид на купот, жалам за дечкото пто го пребија АЦАБ
8.VAMPIRI (Veles) - видов танспарент во Хрватска - Вампири , ако не се лажам
9.RIBARI (Ohrid) -изненаден сум од нивната ненадејна појава , супер навивање на купот во Охрид
10.AJDUCI (Strumica) - мала бројка, но стандардно присутни на домашните натпревари на Беласица
22.OVCARI (Sv.Nikole) - ракомет , ги забележав на Македонија - Естонија во Борис Трајковски , не сум чул за нивна постојана активност
11.SEJMENI (Kocani) - активни се во последно време
12.PIRATI (Skopje) - само на ракомет , и тоа се собираат само со
Вардар

Komentarov gore-dolu e realen, posebno za majmuni.Navistina neznam dali ima sansa nekogas da se vrati ambiento na tribinite vo Prilep pa i cela Makedonija.Inaku vo minatoto ne samo doma tuku i na gostuvajna bevme vo relativno golemi brojki.Tuka se i dvete najgolemi navivacki gostuvanja vo Makedonija od MAJMUNI: Pobeda-Parma 2-3000 navivaci dojdeni so 20 vagoni vo Skopje i Pobeda-Cementarnica 1 200 navivaci vo Strumica za finale na kup.Zboruvam samo za navivaci a ne za vkupniot broj na publika od PP.Za 10 000 gledaci na derbi vo Prilep velevme deka ima slabo publika a sega za natprevar se pusta samo pomalata tribina i e poluprazna.Treba da zboruvame koj se pricinite za vakvo nesto i dali ima sansa da se vrati nekogas ambientot na tribinite, a ne da zboruvame za nekakvo rivalstvo koe recisi go nema!

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Komentarov gore-dolu e realen, posebno za majmuni.Navistina neznam dali ima sansa nekogas da se vrati ambiento na tribinite vo Prilep pa i cela Makedonija.Inaku vo minatoto ne samo doma tuku i na gostuvajna bevme vo relativno golemi brojki.Tuka se i dvete najgolemi navivacki gostuvanja vo Makedonija od MAJMUNI: Pobeda-Parma 2-3000 navivaci dojdeni so 20 vagoni vo Skopje i Pobeda-Cementarnica 1 200 navivaci vo Strumica za finale na kup.Zboruvam samo za navivaci a ne za vkupniot broj na publika od PP.Za 10 000 gledaci na derbi vo Prilep velevme deka ima slabo publika a sega za natprevar se pusta samo pomalata tribina i e poluprazna.Treba da zboruvame koj se pricinite za vakvo nesto i dali ima sansa da se vrati nekogas ambientot na tribinite, a ne da zboruvame za nekakvo rivalstvo koe recisi go nema!
Ne zezaj! 1200 navivaci...kogo lazes,tie sto ne bea vo Strumica?
bev do vas...nemase poveke od 500....bevte 9 avtobusi i nekolku kombinja,ubavo se sekavam posto pred utakmica bevme so nekoj vasi clenovi....
inaku neznam zosto zboruvate za minatoto...za prvenstvena utakmica Ajduci go imaat edno od najgolemite gostuvanja vo Makedonija..protiv Rabotnicki vo sk 12 avtobusi i mnogi koli i kombinja,nekoj sto e poupaten neka potvrdi...
zaebajte minatoto,gledajte za idninata,vo Makedonija momentalno Komiti i Sverceri dominiraat,drugoto se e gola voda! realno
pozdrav

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
500!!!Ај не зафркавај.Имаше над 5 автобуси комбина и многу такси колу шо имаше потреба.Проблемо е во тоа шо бевме ама не останавме најдобри.Екипиве од Македонија не си одеа без фотографија пред преполните трибини во Прилеп.Неслучајно и гостите од Перуџа рекоа дека Прилеп има прекрасна публика.Ама то е минато.Да гледаме дали има било какви шанси да се врати амбиентот на трибините во Македонија.Поздрав до цела Македонија.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Ne zezaj! 1200 navivaci...kogo lazes,tie sto ne bea vo Strumica?
bev do vas...nemase poveke od 500....bevte 9 avtobusi i nekolku kombinja,ubavo se sekavam posto pred utakmica bevme so nekoj vasi clenovi....
inaku neznam zosto zboruvate za minatoto...za prvenstvena utakmica Ajduci go imaat edno od najgolemite gostuvanja vo Makedonija..protiv Rabotnicki vo sk 12 avtobusi i mnogi koli i kombinja,nekoj sto e poupaten neka potvrdi...
zaebajte minatoto,gledajte za idninata,vo Makedonija momentalno Komiti i Sverceri dominiraat,drugoto se e gola voda! realno
pozdrav
Се сеќавам кога бевте во Скопје против Работнички стварно ве имаше во голем број
Тоа беше натпреварот кога во Беласица играа Пандев и Стојков,инаку 1:1заврши

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
500!!!Ај не зафркавај.Имаше над 5 автобуси комбина и многу такси колу шо имаше потреба.Проблемо е во тоа шо бевме ама не останавме најдобри.Екипиве од Македонија не си одеа без фотографија пред преполните трибини во Прилеп.Неслучајно и гостите од Перуџа рекоа дека Прилеп има прекрасна публика.Ама то е минато.Да гледаме дали има било какви шанси да се врати амбиентот на трибините во Македонија.Поздрав до цела Македонија.
Има и тоа какви. Повторно организирање на групите, безразлика во која лига се, и ќе видиш како ќе се врати и фудбалот и све. Ама сега засега не иде баш...Прво Хари да се тргне па се останато...

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
a sto tolku svi se zapnale za hari?so vi pravi tolku loso 4ovekot?

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Батка ти да не ја утна малку?

Не зборуваме за Хари Мата Хари, туку за Харалампие боссот на Фалсификаторска Федерација на Македонија.
Тој човек треба еднаш да излезе пред јавноста и да каже што се прави со Македонскиот Фудбал а не да се крие зад некои рекетари и да попува од таму!:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ти пак мислиш да ми тераш инает за Хари? Еднаш јадеше бан, ај трај си дан јадеш пак. Ако не е копилето криво за ова денеска што се случува у мак. фудбалов, незнам кој е крив. Па малку му беше до сега, па уште замени си наоѓа сега, мисли Путин е. Море синот му умре, да даде господ све да му изумре дома, зошто очигледно не му доаѓа памет.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
A be intelektualec prasaj si slobodno niz maalo , u centar ili kaj i da zivees , nekoi devojcinja ke ti potvrdat . Prasaj ja komsikata slobodno ke ti potrdi , ona ke ti kaze sto sme , nie da ne se falime , nema smisla samobendisani da sme ko vas , ke recete deka i toa go krademe :vozbud::helou:. Najgolemi navivaci ni se devojcinjava od posirokata vasa okolija :pos2::pos2::pos2: . Decava od kaj nas parce gi praat:pos2: . Aj nekoj neka fati zenska od Gjorce nekoj od Centar da go vidam:violent1: . Pogledni slobodno deckoto so Uzito ke ti stane se jasno . Toj so uzito gi mi eb' zenskite na pola grad . P.S. Nema ljutenje FER borba :helou:. Me napadna jas vrativ . :helou:
Еј, глеј го опиноков:sport2:
Па јас лично пола Ѓорче го преебав, алоо! Колку само крв има протечено од мене, не си сФесен.
Умрете руралци, Центар рулз!

Држава Скопје, смрт за провинцијалци!
:je::je:

Ти пак мислиш да ми тераш инает за Хари? Еднаш јадеше бан, ај трај си дан јадеш пак. Ако не е копилето криво за ова денеска што се случува у мак. фудбалов, незнам кој е крив. Па малку му беше до сега, па уште замени си наоѓа сега, мисли Путин е. Море синот му умре, да даде господ све да му изумре дома, зошто очигледно не му доаѓа памет.
Ц ц ц ц ц, па Македонскиот фудбал моментално е на пониско ниво од фудбалот во Малта, Андора и Косово, уште кога ќе видам дека некој наш играч игра во Косовската лига, Грчката втора,... :pov:
Јас не знам како до сега некој се нема организирано да протестира за вечно негово заминување од фудбалот во Македонијава...:icon_neut
ХАРИ, ТИ СИ ОПИНОК!
:angry3::angry3:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Абе вие со P-S-G сте нашле да се расправате. Остај те го, нели гледате дека е некој недозреан тинејџер кој не мрднал подалеку од Ѓорче, кое според многу параметри не може да се смета како дел од Скопје.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom