Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.642
- Поени од реакции
- 10.241
ti kazav ja pogledaj klipovite i uveri se...сигурно и влакна на лево маде немам толку... :kesa:
ti kazav ja pogledaj klipovite i uveri se...сигурно и влакна на лево маде немам толку... :kesa:
a ti da ja gledas svojata rabotaabe ti spon so zamaras be ne gledas deka nikoj ne ti obrnuva vnimanie
Aj да не мешаме македонски и албански групи, зошто јас да знам за некои шпонови , балисти и ткн!Kakva koreografija!! pa vidi malce klipovite i ke se uveris.I nie kolku transparenti imame vie navivaci nemate tolku!!
Ovde jas sum licemeren ili ti sto od site navivacki grupi sto si gi nabroil za nas imas najmnogu smeski kazano . Jas sum licemeren sto vie mislite deka samo vie postoite i nikoj drug ? Jas sum licemeren sto se plasite drugi da ne ve pominat ? Drug pat nemoj da mi zboris za Licemerstvo ziti seЗа P-S-G , не знам како да го објаснам твоето лицемерие.Оние зборови како сер..ш само допринесуваат за оценување на твоето интелектуално ниво.Очигледно прославувањето на титулата со пукање ти ги оштетило трите преостанати нескопски мозочни клетки.Не наоѓам мани , туку сум објективен.На ракомет не се тепавме меѓу себе, туку влета обезбедувањето кое сакаше да отстрани некои од помладите членови , а сите реагираа и на крај обезбедувачите мораше да се отстранат себеси од трибината.
Не сме единствената навивачка група , но сме комплетни , покриваме се што за нас значи светото име Вардар, се она што тоа претставува, опстојуваме постојано повеќе од дваесет години , НИКОГАШ не сме се откажале од бодрење на нашиот тим и екипата , независно низ што тие поминувале , дали играат куп со третолигашот Бабуна или квалификации за ЛШ со Славија.
Многу песни треба да испеете пред да се доближите барем малку до нашето ниво
Tolku mal mozok , a tolku pameten . Bravo Druze , nemam komentar na ova . Samiot si kaza . Alal neka ti e :helou:Drolox за да си навивач треба да го сакаш клубот , а не да ги уценувате ако не ни дадете пари не навиваме не е тоа навивач , да беше така сите ќе беа навивачи![]()
Шо се разбираш па ти бе? Ај иди пиј млеко!Drolox за да си навивач треба да го сакаш клубот , а не да ги уценувате ако не ни дадете пари не навиваме не е тоа навивач , да беше така сите ќе беа навивачи![]()
леле ама НАВИВАЧИ во горниот десен агол, сите женски се бе мореOvde jas sum licemeren ili ti sto od site navivacki grupi sto si gi nabroil za nas imas najmnogu smeski kazano . Jas sum licemeren sto vie mislite deka samo vie postoite i nikoj drug ? Jas sum licemeren sto se plasite drugi da ne ve pominat ? Drug pat nemoj da mi zboris za Licemerstvo ziti se. Gledam deka si Biolog ,Naucnik , Intelektualec pa bidi objektiven malce . Koja Makedonska Navivacka Grupa ima proslavuvano esenska titula so Uzi pred stadion :violent1: . Eve posto si ucen covek , jas ne sum na nivo IQ:pos2: sakam ti da mi kazes za ova posto ste postari od nas NEKOI 5-6 GODINI . A ne celo vreme da navreduvate seljaci GROJCE , gledaj gi realno rabotive . A ne da bidete samobendisani :helou: Pozdrav do Doolrox eve pogledni i uzvaj Eve i sliki da ne recete posle ova ona , Gledajte i Uzivajte ::helou:
![]()
Шо се разбираш па ти бе? Ај иди пиј млеко!
И ај доста со препуцавање се понашате ка мали деца. Секоја група си има свој квалитети, така да кој колку може тоа е.
Не се праем дека знаем све, ни па знаем. Ама постови од типот што го постира вчера “абе сите сте тапа, нема навивачи“, ти знаеш дали нема или има. Не мислим да се карам за глупости овде.20 души навивачка група сме ајдее ќе се палиме , цел живот сум и фудбал ти ќе ми кажеш , ама ај праи се паметен мислиш си постар и се знаеш
Toa se Lavicite be Druze :pos2:. Sabota navecer si go dobivaat , utre denta na tribina repriza kako i na teren , taka toa ide kaj nas u GJORCE :helou: . Samo da znaes pola se od Centar devojcinjata na tribina kaj nas :pos2::pos2::pos2: . Gledaj kako se raduvaat za GJORCE .heheheeлеле ама НАВИВАЧИ во горниот десен агол, сите женски се бе море
Да бидеме реални, ама и у Комити има многу путиња....а и у светот има доста ултра путиња групилеле ама НАВИВАЧИ во горниот десен агол, сите женски се бе море
Не бевте вие педери?Toa se Lavicite be Druze :pos2:. Sabota navecer si go dobivaat , utre denta na tribina repriza kako i na teren , taka toa ide kaj nas u GJORCE :helou: . Samo da znaes pola se od Centar devojcinjata na tribina kaj nas :pos2::pos2::pos2: . Gledaj kako se raduvaat za GJORCE .hehehee
Како што знам, Ајнштајн имал доста помал мозок од просечниот, а знаеме што човек бил:pos2::pos2:Tolku mal mozok , a tolku pameten . Bravo Druze , nemam komentar na ova . Samiot si kaza . Alal neka ti e :helou: