За сите коментатори погоре , пробајте да бидете објективни и исцрпни во одговорите а не само ,, ние сме најдобри,, ,,вие сте за никаде,,
Образложете го вашиот факт , опишете некоја ваша кореографија , некое гостување , дајте бројки на членство и посетители , изложете идни планови , БИДЕТЕ КОНСТРУКТИВНИ и ОБЈЕКТИВНИ до онаа мера која што ви ја дозволува вашата интелектуална моќ.
1.CKEMBARI (Bitola) - вројка дечки , и да се останете само на оние гостувањата во Охрид и во Хрватска , жал би ми било доколку пелистер испадне од првата лига
2.KOMITI(Skopje) -ке бидам објективе ке оставам на вас да ги критизирате Комитите
3.MAJMUNI (Prilep) - што да кажам за момциве , тажно ми е кога ке видам што стана од таа еднаш завидна група , се сведе на 50 момци кои одат само на дерби натпревари
15.VINARI (Negotino)- останаа без транс од Шверцерите , срамота , насред Неготино
16.ABRE-UBRE (Probistip)- денеска се Багабонти , и се дефинитивно најдобрата група го нижите лиги , имаат бројка и подготвеност на која можат да им позавидат и поголемите и повисоко рангираните навивачки групи
5.VOJVODI (Tetovo) - само поздравни зборови за војводите , со Тетекс се кај и да оди , со кого и да игра ,низ цела Македонија , се надевам дека ке станат уште подобри доколку Тетекс влезе во прва лига
17.LAVOVI (Skopje)-најголемите мрчатори , кои дома се собираат по 40 семкари на утакмица, освен ако не игра Вардар, Пелистер или Победа.Џабе им е есенската титула кога биле и ке останат фалбаџии и нема да преземат ништо да ја подобрат групата
6.SVERCERI (Skopje)- втора најјактивна и најспремна група по Комити во Скопје,го подигаат ривалитетот и од време на време се случува некој фајт низ Ск.
18.FALANGA (Stip)- малку но присутни на домашните натпревари на Брегалница Штип
7.LOZARI (Kavadarci) - постојано навиваат на кошарка,одлично издание во Охрид на купот, жалам за дечкото пто го пребија АЦАБ
8.VAMPIRI (Veles) - видов танспарент во Хрватска - Вампири , ако не се лажам
9.RIBARI (Ohrid) -изненаден сум од нивната ненадејна појава , супер навивање на купот во Охрид
10.AJDUCI (Strumica) - мала бројка, но стандардно присутни на домашните натпревари на Беласица
22.OVCARI (Sv.Nikole) - ракомет , ги забележав на Македонија - Естонија во Борис Трајковски , не сум чул за нивна постојана активност
11.SEJMENI (Kocani) - активни се во последно време
12.PIRATI (Skopje) - само на ракомет , и тоа се собираат само со
Вардар