Возач на автобус Дебар-Скопје....леееее би умрел за 3 дена
Да си жив и здрав :helou: за муабетов, ако имаш патувано скопје дебар повеќе пати сигурно те имам возено бидејки додека студирав работев како шовер во Пролетер, хирурзи спомнаа новинари,доктори,можат гомна да јадат за стрес, а брокери хаааааааа кој копилиња кој си играат со туги пари и најлошо шо може да му се случи некоја година затвор, а мене бате сега имам триесет и кусур, а косата веке мие побелена, хирургон лесно ке рече,па умрел умрел отрпнати се губринјата , пациентот умира а не тојсудиине исто така, додека бате јас по најмалку пет пати срцето во грло ми влагаше,па го голтав назад а за дебар патот знаеш колку пати ми се случувало,да ми закочи шлепер пред мене ?:??уфффффффффф смрт гомна ми се мрзнеа во такви моменти а да не збориме секојдневни работи те сече со шлепер ти закочила некоја будала пред тебе,итн или замислија ситуацијава го спушташ,плетвар стискаш на кочница а тоа си оди брате уште и залет зима, а возиш 58 луге внатре, си викаш што ме снајде па си вртиш филмчиња али отпосле одкако поминала опасноста , ако недај боже нешто се случи,а ти останеш жив, а патници загинат спремисиго пиштолот и еден метак со туп врв па попуши го малку, иначе сите предходни професии гомната да им ги јадат на шоферите:baeh: што се однесува за стрес и не џабе имаше па се укина па пак има бенефиција за таа работа 3 масеци за година
Скоро читав некое истражување според кое најстресни професии се хирург и менаџер.
Можат гомна да им јадат на шоферите