U
UniqueGirl
Гостин
депилација со восок..језда боли али се трпи:wink:
Znae nekoj da mi kaze kade vo skopje ima salon vo koj moze da se depiliraat maski?
Јас имам пробано со шеќер, малку мед мислам имаше, и лимонтус. Али не ми текнува точно рецептот како беше, и зависи не се погодува секогаш. Порано редовно вака се депилирав.Што мислите за шеќерна депилација? Дали некој пробал?
Мислев во салони, дома се прави голем неред, цела ќе се исполепам. Ако козметичарките се добро обучени тогаш е супер, помалку боли, 100% хигиенски (работат со ракавици а пастата ја фрлаат после), и плус ги вадат влакната во правец на растење, со што се спречува настанување на поткожни влакна...Јас имам пробано со шеќер, малку мед мислам имаше, и лимонтус. Али не ми текнува точно рецептот како беше, и зависи не се погодува секогаш. Порано редовно вака се депилирав.
Каде се наоѓа ова? И јас идам во едно вака што се вика но во градов мислам дека ги има минимум 10 со вакво имеЈас си идам редовно на депилација во Афродита и супер ми е..Едно време се замарав и со креми и со машинка,ама на козметичар е најдобро..