Депилација

а каква депилација правите топла или ладна јас топла помалку боли:salut:

За депилација одам кај една жена и многу е добра,ме депилира со топол восок,затоа што најдобро е со восок и најдобро е со топол восок. Имам испробано и други работи но не е ист резултатот

За депилација одам кај една жена и многу е добра,ме депилира со топол восок,затоа што најдобро е со восок и најдобро е со топол восок. Имам испробано и други работи но не е ист резултатот

тоталноо се сложувам ... нема нешто подобро од тооопол восок ..и к рајниот ефект е супер

Јас се депилирам со ладен восок и сум задоволна боли малце али се издржува после ке бидеш цела мазна убавини:back:

Па по природа имам темна кожа, и со тоа незнам зошто и сум многу влакнеста... Па почнав на депилација да одам пред една година и тоа со топол восок и супер е...

Потоа само се галам по ногата :D:D

јас се си депилирам сама, боли не боли тоа е . несакам некој друг да ме депилира у никој случај, а ова со поткожниве влакна ми оди на нерви стварно

ее и јас се депилирам, али машинка избегавам...само исклучиво восок и на лето со бричој такви ствари.......:toe:

Do sega so vosok nikad ne sum se depilirala:toe:Strav mi e:kesa:
Inace so depil krema ,a pred nekoj mesec pocnav so brich i primetiv deka sega rastat pobrzo i so pojak koren :toe:

депилација со ладен или топол восок..секако после исходот е супер..мазна,привлечна и секси нога:wink:

Ay izvini sto treba da zna4i toa deka mashkite sto se depiliraat se pederi ? Epa ja sum depiliran na gradite,grbot i na racete od laktite nagore (trajno) i sega peder li sum ? ne ve sfakam 21 vek sme.Inaku se depiliram na intimnite delovi posho ne mozev tamu trajno :D ali sepak ne mislam da gi ostavam vlaknata , osven sto ne izgleda ubavo taka tie zadrzuvaat mnogu miris i taka natamu..mislite deka treba da i smrdi na zenskata dodeka pusi ?:DD

Се депилирам само со восок , некогаш на козметичар,некогаш со ленти сама :pipi:и шо знам не ме боли мн

samo so topol vosok malce boli ali "trpi maro za ubajna"(sho veli baba mi )...nekogash me nervira koga moram da udram i brich ali jebiga

Се депилирам со топол восок на цело тело, освен на рацете, и умирам од болки секој месец. :icon_lol: Мрзам депилација, еј. Зошто не може да сме во некое античко време, кај што жена се поштувала природна и влакнеста, да не мора да се мучиме со тоа восоците цел живот? :(

Со ладен сум пробала, ама повеќе боли, а со ленти сама неколку пати се имам депилирано и тоа не само што боли like hell, туку и пострашно е зошто сама треба да си ја нанесувам болката. :icon_lol:

Иначе Весна депилаторката моја кај која цел живот се депилирав испадна педерка пошто се омажи и ме извиси, не депилира веќе. :( И сега сум во потрага по нова депилаторка, која уште не ја пронајдов и покрај неколку неуспешни обиди. А депилаторка е многу важна работа да ти се погоди, зошто ти чепка по интимни делови и затоа е важно со неа да се воспостави пријателски однос и доверба. :icon_lol:

Дај бе препорачајте некој асален салон? После Весна го пребарав Скопјево и резултатите беа разочарувачки... Во првиот салон немаа усул (ни завеси) па не депилираа сите тука на куп. :icon_lol: Епа не е баш пријатно да и се чепиш на некоја ни крива ни дужна и она пустата да зјапа у плафон од срам.
Таа втората депилаторка по дома што депилирала имала своја клиентела и нејќела да депилира непознати. :icon_roll Да ги молиш да заработат на тебе некој денар, работава.
Тој третиот салон, депилаторката беше очигледно лезбејка, зошто мошне несоодветно ме допираше на мошне несоодветни места и ми пружи една мошне несоодветна масажа на газе, кога се што јас сакав беше депилација. :icon_lol:

Весне, врати се, разведи се, ми требаш. :(

со топол восок.....дома немам време и нерви сама да се депилирам.....значи фино лепо си одам кај козметичарката....и таа си знае......горе-долу....напред -назад........ефект џам :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom