ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
cute-blonde-emo-hairstyles-54.jpg

babyfayce2su2.jpg

cute-emo-girl.jpg

beautiful+emo.jpg

I'd tap that.

ххаххахаахахаха па кој рече дека јас сум емо или scene ?
Спомнав негде?

И ете некој беше доволно добар и стави убави слики и шо грди да не се?

ххаххахаахахаха па кој рече дека јас сум емо или scene ?
Спомнав негде?

И ете некој беше доволно добар и стави убави слики и шо грди да не се?

Ај прочитај си ги постовите уште еднаш?
И пробај да сфатиш.
И ако не сфати прочитај ги уште еднаш. И уште еднаш.

Абе нема врска ЕМО ли се што ли се, ако си е човек убав и кул-секако ке си биде убав, ако не е, ни Господ, ни сечење вени ни ништо не ти помага. Лично стилот на облекување не ме нервира ама кога ке фатат да се филмаат е тогаш УБИ ЕМО, ШУТНИ ЕМО, ПЉУКНИ ЕМО

И ќелави да беа, би ги бенгал.

Шо си е убаво, убаво си е...
А ти ги пастираш ко стилот да ги напраил такви. Лол.

BritSpearsMTX_468x464.jpg

Britney+Spears+Hot+Britney.jpg

Би ги плеснал и двете?Ја не би.

Зашо кај нас има само ugly fat emo bitches а не као ониe погоре :(

ЕМО е за тие личности кои немаат детство т.е. немаат играно на нинтендо и немаат гледано Тропски горештини на МТВ.

Ај сега да не се оддалечуваме од темата сепак за мода е темата, ама како можеш да се облекваш и да правиш нешто што не си,тоа ти е исто како да си рапер, а дома да живееш во 300 квадрати куќа, е па нема логика не можеш да бидеш рапер, одат со испуштени пантолони, а не ни знаат зошто е така исто и со емото сите се облекуваат така а појма немаат зошто баш така

Па едноставно ми се допаѓа стилот(на пример) заШо да не се носам така како што се чувствувам најдобро?!!
Али проблематиката у ова е тоа што многу дечки се носат у емо стил..затоа што гледаат нешо интересно у тоа, сакат да привлечат внимание ...итн:toe::helou:

Si[M]onA;3233444 напиша:
Па едноставно ми се допаѓа стилот(на пример) заШо да не се носам така како што се чувствувам најдобро?!!
Али проблематиката у ова е тоа што многу дечки се носат у емо стил..затоа што гледаат нешо интересно у тоа, сакат да привлечат внимание ...итн:toe::helou:

Да ама да речеме дека на прв поглед и ти не си ништо поразлична од нив во ред е ако зборуваме само за модата, но сепак облеката го опишува човекот и дава некаква прва слика за човекот а кај тебе првата слика е тоа што не си

Да ама да речеме дека на прв поглед и ти не си ништо поразлична од нив во ред е ако зборуваме само за модата, но сепак облеката го опишува човекот и дава некаква прва слика за човекот а кај тебе првата слика е тоа што не си

Ама глеј...Како не сум поразлична коа МНОГУ сум различна од ниф... И на прф поглед и на колку сакаш!
Значи поразлично изгледаат, се однесуваат и според мене емофците имаат многу безвезни ставови (сеа нормално ако земеш да праиш муабет со ниф)

Имам другар кој е емо и не ми се допаѓа тој стил некако се многу изолирани од сите и негативни!!

едно од оние нешта што многу мразам и ме иритираат..без разлика слабо/дебело,убаво/неубаво

Si[M]onA;3236513 напиша:
Ама глеј...Како не сум поразлична коа МНОГУ сум различна од ниф... И на прф поглед и на колку сакаш!
Значи поразлично изгледаат, се однесуваат и според мене емофците имаат многу безвезни ставови (сеа нормално ако земеш да праиш муабет со ниф)

90% не ни знаат каков став треба да имаат се му се сведува само на облеката,така да не верувам дека има во Македонија некој кој вистина е емо и во размислување и во облека и во се, сите се само бледи копии на идолите од интернет

90% не ни знаат каков став треба да имаат се му се сведува само на облеката,така да не верувам дека има во Македонија некој кој вистина е емо и во размислување и во облека и во се, сите се само бледи копии на идолите од интернет

Епа ете од каде е произлезено моето мислење за емофците!
тоа се Фејкери! Значи нашиве си го превземаат само стилот..и браво најдобри се:nenene:
А мене уопште не ми се свиѓа тој стил:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom