ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
Уште мене не ми е јасно дали тие што се емо знат што е тоа, јас не познавам постар емо од 15 год, нормално само децата се лажат со такви работи, ама тоа ти е да можеш да привлечеш внимание мора да бидеш по различен,и ме интересира која е причината што станале емо, ако не гореспоменатата.

...еххх..колку мрзам ‘емовци‘! Значи не ми е јасно што им е у главата на тие луѓе...ств. незнам:jaj:
Едноставно тие се заебани фејкери што веќе не знаат што да напраат од себе па запаѓаат у некој Х ЕМО правец..што ме вади од такт!.... Сите тие мислења, стил, теории...:tapp:

Али ај што сакаат нека си праат нивни живот:toe::wink:

EMO СТИЛ луѓе...СТИЛ...МОДА И УБАВИНА!!!!
+ да...може да се носи емо а да не се сече...
исто ко оние шо се облакаат во смкнати пантолони а не се рапери...

Да пеер, и ја може да носам панталони двапати поголеми од мене и маици трипати поголеми од мене со златни ланци на кои пишува Nigga и да не сум црнец. Ама што е поентата во сето тоа?

Да пеер, и ја може да носам панталони двапати поголеми од мене и маици трипати поголеми од мене со златни ланци на кои пишува Nigga и да не сум црнец. Ама што е поентата во сето тоа?
шо е поентата? ти се свиѓа стилот и просто си се носиш така...шо има тука чудно?

Добро што ви е на вас сте се погледнале ли у огледало па да кажувате дали емовците се педери или не дали треба да ви купам огледалце за роденден?
Ајде ве молам само си се понижувате самите себеси со ова што зборите.
Ако некој е емо немора да значи дека сече вени и е депресивен и незнам таму што.гледам дека вие незнаете да погледнете подалеку од својот нос па гледате само тоа што сакате и си ги извртувате работите како на вас ви одговараат.И вас за емовците ичда не ви е гајле нивен живот нивна ствар шо има да им се мешате во животот? Баш се кул и убаво се облакаат и НЕ СЕ ПЕДЕРИ. а сите вие сте машки што се буните! Зошто? Јас знам.Зашто женските ваши се палат на емовци така? ако не е така глава да скршам :cds:Aj сеа позз и за промена почнете да си ги гледате своите животи а не туѓите ;)

Се палат ко млади мајмуни на зелена Банана хахахах лол

you have got to be kiddin' me:) зошто би се палела на некој што излгеда како...женско?

Уште мене не ми е јасно дали тие што се емо знат што е тоа, јас не познавам постар емо од 15 год, нормално само децата се лажат со такви работи, ама тоа ти е да можеш да привлечеш внимание мора да бидеш по различен,и ме интересира која е причината што станале емо, ако не гореспоменатата.

Абе глеј они знаат у глобала што е тоа, али тие информации што ги имааТ не им се од многу ‘‘сигурни‘‘ извори, односно им се засвиѓал стилот и каоо еејјј ај ќе ‘‘бидам‘‘ емо!.. Ау ствари луѓето си немаат врска со животот!:toe:

Е сеа оние што се стварно ЕМО(emotional), тие се луѓе со повредено его, и почињаат да сечат вени, нон-стоп се тажни, разочарани од животот ,сакаат да умрат..итн„
А овие ‘‘нашиве‘‘ емовци се прави ФОлиранти!.. алал да им е:drk::tapp:

Si[M]onA;3228636 напиша:
Абе глеј они знаат у глобала што е тоа, али тие информации што ги имааТ не им се од многу ‘‘сигурни‘‘ извори, односно им се засвиѓал стилот и каоо еејјј ај ќе ‘‘бидам‘‘ емо!.. Ау ствари луѓето си немаат врска со животот!:toe:

Е сеа оние што се стварно ЕМО(emotional), тие се луѓе со повредено его, и почињаат да сечат вени, нон-стоп се тажни, разочарани од животот ,сакаат да умрат..итн„
А овие ‘‘нашиве‘‘ емовци се прави ФОлиранти!.. алал да им е:drk::tapp:

Ај сега да не се оддалечуваме од темата сепак за мода е темата, ама како можеш да се облекваш и да правиш нешто што не си,тоа ти е исто како да си рапер, а дома да живееш во 300 квадрати куќа, е па нема логика не можеш да бидеш рапер, одат со испуштени пантолони, а не ни знаат зошто е така исто и со емото сите се облекуваат така а појма немаат зошто баш така

ЕМО стил најјак стил емо ТИПКИ најјаки типки is as simple as that :toe:

Едно нешто ќе кажам само:
No Control - Sutni Emo ^^

Го почитувам секој стил, секоја декларација, секоја припадност на музички стил...
Но, да сечеш вени, да се бедираш за небитни ствари... Треба да си ретардиран, или да ти фали нешто. Философијата не им ја почитувам, воопшто, дури и сум противник на тоа движење.

Околу стилот, не ми се свиѓа. Не ми се свиѓаше кога започна оваа мода, не ми се свиѓаше кога главните фраери беа емо, најмногу не ми се свиѓа тоа што сите сељаци [сељак, заб. на прев. - човек без манири, селанец - човек што живее во село] станаа емо!

Повеќе би ги трпела шмизлите со розеви пуфкасти ствари што се декларираат како принцези, отколку креатуриве што преку ноќ станаа такви од претходноспоменатиот стил каде што доминира розевата боја.

тапа се зошто сеќат вени

Сечењето вени е дел од философијата на овие ретардирани хуманоиди. Поради фактот дека темава е отворена во Мода, мислам дека би требало да се разговара за нивниот стил?

ОК. имаат убав стил на облекување и праат многу интетесни фризури посебно женските и се ко пауни у тоа косите . само сеченјето на вени не го одобрувам .

Отворете google и после зборете се глеа дека немате поим за емо стилот.
прво тие така само што се носат се наречени scene а емо може да биде секој ама scene и не баш.И немора да значи дека ако некој е емо одма сече вени -.-..И дај ве молам не паѓајте на толку ниско ниво толку само емовци да ви се вртат у глава зашо они не ни знаат дека постоите ;)Ова све го зборите затоа што сакате да бидете приметени и поддржани од истите како вас..до негде успеавте ама самите си се брукате не брукате некој друг ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom