Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa ok mi e stilot na oblekuvnaje...i ja pocesto se oblekuvam vo crno...so znam mi se sviga stilot a i sminkata,a odnesuvanjeto:NE...ne mi se sviga taa melanholija,celo vreme placenje,secenje veni,non-stop slusanje baladi i sl...ali ok ova sepak e moe mislenje
поубаво објаснување НЕМА !!!
Секој што се облекува во црно е емо?
ne rekov deka sekoj sto se oblekuva vo srno e emo,kaj niv preovladuva crnata boja,no ne mora da znaci,a jas deka pocesto se oblekuvam vo crno taka da nivniot stil e nesto slicen so mojot
ne rekov deka sekoj sto se oblekuva vo srno e emo,kaj niv preovladuva crnata boja,no ne mora da znaci,a jas deka pocesto se oblekuvam vo crno taka da nivniot stil e nesto slicen so mojot
Ти рече дека и ти се облекуваш во црно ама не си емо.
Истото тоа што го кажа има значење: "само емовците се во црно, ама ти и покрај тоа што не се облекуваш во црно носиш црно".
Погрешно се изрази, тоа ми беше поентата.
И каква врска има бојата на облеката? Ми се случува да се избацам на улица буквално во црно, од боја на облека, до боја на шминка, нокти, обувки итн. Што не значи дека сум емо!
to4no.ne znaci deka si emo...znaci samo izgledot ne gi gradi emovcite....ako si emo i ke se odnesuvas kako emo:celo vreme ke taguvas,places i vo krajni slucai emovcite kako sto znam secat veni:S:S
to4no.ne znaci deka si emo...znaci samo izgledot ne gi gradi emovcite....ako si emo i ke se odnesuvas kako emo:celo vreme ke taguvas,places i vo krajni slucai emovcite kako sto znam secat veni:S:S
Ама....луѓето ке те карактеризират како емо бидејки наликуваш на нив....такво е општеството....get the point?