ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
Отворете google и после зборете се глеа дека немате поим за емо стилот.
прво тие така само што се носат се наречени scene а емо може да биде секој ама scene и не баш.И немора да значи дека ако некој е емо одма сече вени -.-..И дај ве молам не паѓајте на толку ниско ниво толку само емовци да ви се вртат у глава зашо они не ни знаат дека постоите ;)Ова све го зборите затоа што сакате да бидете приметени и поддржани од истите како вас..до негде успеавте ама самите си се брукате не брукате некој друг ;)

Девојче, со најголем почит кон тебе, доколку ти си емо, или тие како и да ги кажа, сето тоа е океј, го почитуваме твојот избор.
Но емото како движење и стил никогаш не било нешто за кое би одвоила па макар и најмал дел од моето драгоцено време за да пребарувам по нет. Доволно ми е што го дишам истиот воздух со такви креатури, за да ја осознаам нивната природа не би ми требало пребарување на гугл.

EПА БАШ НА ОВАА ТЕМА НАЈДЕ ДА ЗБОРУВАШ!?
кога веќе тука пишуваш можеш и на гугл да ѕирнеш

EПА БАШ НА ОВАА ТЕМА НАЈДЕ ДА ЗБОРУВАШ!?
кога веќе тука пишуваш можеш и на гугл да ѕирнеш

Да. Тоа е мое демократско право.
И не, не само што неможам, туку и не сакам.

А доколку еве, имаме некој што е запознаен со новите измислици на емовците, просветли не за да не бараме на гугл.

Просветли си се сама бе ;):pos2:
јас немам време да се замарам со небитни фацки како и сите други емовци и sceneri
:pos2:
ајде сеа поздрав и продолжете да си се понижувате самите себеси со тоа што зборите глупости за луѓе што се фаци во градот и што секој се врти по нив ;)
знате она haters make them famous ;)

јас немам време да се замарам со небитни фацки како и сите други емовци и sceneri
ајде сеа поздрав и продолжете да си се понижувате самите себеси со тоа што зборите глупости за луѓе што се фаци во градот и што секој се врти по нив ;)

Уште ли се палите на тоа бе?
Ај, ако емовците стигнаа да бидат фаци у градов, мило ми е што не сум фаца!

погледни се у огледало и ке сватиш дека никогаш нема фаца да бидеш

Луѓе се вртат и по Боки 13ка..
И по инвалиди..
И по курви...

ЈЕЕЕЈ! СЛАВНИ СЕ! Ајде да бидеме како нив! <3333333

Зачетоците на емо движењето

EmoHitler.png

негови верни следбеници

Emo_gay.jpg

тие шо се фаци во градот

emo.jpg

Ме нервираат многу, сечат вени кај ќе стигнат и после теписонот бил црвен. Е не портокалов ќе е!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom