Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.180
- Поени од реакции
- 1.795

I'd tap that.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ххаххахаахахаха па кој рече дека јас сум емо или scene ?
Спомнав негде?
И ете некој беше доволно добар и стави убави слики и шо грди да не се?
![]()
![]()
![]()
![]()
I'd tap that.
И ќелави да беа, би ги бенгал.
Шо си е убаво, убаво си е...
А ти ги пастираш ко стилот да ги напраил такви. Лол.
Ај сега да не се оддалечуваме од темата сепак за мода е темата, ама како можеш да се облекваш и да правиш нешто што не си,тоа ти е исто како да си рапер, а дома да живееш во 300 квадрати куќа, е па нема логика не можеш да бидеш рапер, одат со испуштени пантолони, а не ни знаат зошто е така исто и со емото сите се облекуваат така а појма немаат зошто баш така
Si[M]onA;3233444 напиша:Па едноставно ми се допаѓа стилот(на пример) заШо да не се носам така како што се чувствувам најдобро?!!
Али проблематиката у ова е тоа што многу дечки се носат у емо стил..затоа што гледаат нешо интересно у тоа, сакат да привлечат внимание ...итн:helou:
Да ама да речеме дека на прв поглед и ти не си ништо поразлична од нив во ред е ако зборуваме само за модата, но сепак облеката го опишува човекот и дава некаква прва слика за човекот а кај тебе првата слика е тоа што не си
Si[M]onA;3236513 напиша:Ама глеј...Како не сум поразлична коа МНОГУ сум различна од ниф... И на прф поглед и на колку сакаш!
Значи поразлично изгледаат, се однесуваат и според мене емофците имаат многу безвезни ставови (сеа нормално ако земеш да праиш муабет со ниф)
90% не ни знаат каков став треба да имаат се му се сведува само на облеката,така да не верувам дека има во Македонија некој кој вистина е емо и во размислување и во облека и во се, сите се само бледи копии на идолите од интернет