- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 698
- Поени од реакции
- 137
1.Дали може ?
- Секако дека може има два начина
а) Уставен суд може да ја забрани оваа т.н. партија
б) Референдум е најмоќно демократско право
2. Дали има причини?
-Секако дека има, и тоа безброј
а) Оваа партија е создадена од луѓе со криминално досие ,докази има
б) Оваа партија се служи со закани за тероризам повокува на непочитување на законите, работи на уривање на државниот поредок
в) Против председателот има најмалку една комплетна пријава со докази изјави за поткуп, за воени злосторства и да не зборуваме
г) Оваа партија напаѓа со физичка сила народни избраници во законодавен дом, прв и единствен преседан во историјата на Македонија
Малку ли е ова?
3. Најважното е има ли ,која е , и кога таа екипа ќе се нафати со оваа
работа?
Ја више неможам да трпам некој кој го плаќам јас да работи за доброто на Македонија наместо да се фати за работа да ме плука и ми се смее во лице!
- Секако дека може има два начина
а) Уставен суд може да ја забрани оваа т.н. партија
б) Референдум е најмоќно демократско право
2. Дали има причини?
-Секако дека има, и тоа безброј
а) Оваа партија е создадена од луѓе со криминално досие ,докази има
б) Оваа партија се служи со закани за тероризам повокува на непочитување на законите, работи на уривање на државниот поредок
в) Против председателот има најмалку една комплетна пријава со докази изјави за поткуп, за воени злосторства и да не зборуваме
г) Оваа партија напаѓа со физичка сила народни избраници во законодавен дом, прв и единствен преседан во историјата на Македонија
Малку ли е ова?
3. Најважното е има ли ,која е , и кога таа екипа ќе се нафати со оваа
работа?
Ја више неможам да трпам некој кој го плаќам јас да работи за доброто на Македонија наместо да се фати за работа да ме плука и ми се смее во лице!