- Член од
- 7 ноември 2007
- Мислења
- 994
- Поени од реакции
- 9
Gorazd mnogu gi ima a najlosoto e shto cel svet e so niv vklucuvajki go i Hag,USA,EU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе го штитат Американциве! Го најдоја попрост и го играат лево десно. Побарај ова, побарај ОНА и така за да можат што повеќе да останат на овие простори. Кој им продаваше оружје на терористите во арачиново? Зошто кога почнаа да вејат гаки, американците отидоа да ги извлечат, а не да бидат дотолчени. Зошто начите ке укапираа зошто УСА пика нос секаде. Кој е бе Али, марионета е, ако нешто се случи, прв тој ќе го прими!Zoshto ne go sudat ako e terorist
А бе го штитат Американциве! Го најдоја попрост и го играат лево десно. Побарај ова, побарај ОНА и така за да можат што повеќе да останат на овие простори. Кој им продаваше оружје на терористите во арачиново? Зошто кога почнаа да вејат гаки, американците отидоа да ги извлечат, а не да бидат дотолчени. Зошто начите ке укапираа зошто УСА пика нос секаде. Кој е бе Али, марионета е, ако нешто се случи, прв тој ќе го прими!
Ako go shtitea nemashe da dozvolat da ne vleguva vo vlast iako gi dobi mnozinstvoto glasovi od albasnkiot blok.
On ima pravo da bara neli,moze da bara se i seshto no zoshto ne mislite i vie deka treba da dadete se pa da ne bara nishto.
Za Aracinovo dosta mi e od objasnuvanje,nikoj ne begashe od tamu Amerikancite go spasija Makedonija so toj poteg,za zhal VMRO vo toa vreme imashe shansa da vlezea vo Aracinovo UCK ke beshe teroristicka organizacija no ne uspeaa i taka za da ne se podeli makedonija USA vlezea i gi nateraa da izleguvaat od seloto.
Toa beshe sram za ministerot koj se blamirashe deka ke pie kafe vo centarot na seloto no namesto tamu on ispi vo HAG
Ти стварно интересен дечко си:pos2:
А бе се беше наместено, каква војна какви бакрачи. Мои другари албанци кои беа во УЧК, ми кажуваа што се дешаваше на фронт. Договорена работа, им се јавувале од АРМ да им кажат каде ќе бомбардираат за да се засолнат! Пукале во воздух колку пукотници да има!
Е сега нема да е криза ако нема и жртви, и повторно наместено сценарио. Заседите повторно беа наместени, им се јавувале кога што и како ќе поминуваат и така се случија тие работи.
Гледам ти кажуваш од рекла кажала, па нормално тебе нема да ти речат наместено беше, ќе речат главни бевме таму, исто како и нашите што се фалат. А да се сакаше, со хеликоптери и авиони, тој твој фронт од 130 км ќе го снемаше за 2 часа.Ајт
абе добил гласови од албански блок ама за твоја голема несреќа ова е сеуште македонија и тој што победи на избори е вмро и ке си коалицира со кој сака. а ама о продоложуваш да ме смееш со постовите али не е терорист, немало бегање од арачиново што е следно ....
Se slozuvam deka politikata so dui ni e mnogu pogresna a ustvari so niv netreba ni politika tuku medicina tamu tocno e utvrdena terapijata za shizofrenija i slicni bolesti.Sledno e deka samo zaradi toa glupa avantra pati cel makedonski narod mislam za toa da ne vleze DUI vo koalicija.Kako i da e.Nie (DUI) uspeavme da ve nadmudrime i da ja ostvarime pogolemiot del na nashata predizborna agenda a shto polosho i ne se oprlavme so toa shto sme opozicija znaci eve kolku e jaka VMRO ili ne znam koj sednuva i pregovara so DUI
Албоз, менувај партија поскоро, да не ти биде касно после, кога нема да ја има веќе таа во која фигурираш :wink:
Не за друго, освен деструктивна политика во Македонија, ДУИ како опозиција, ништо друго не нуди...
Играте и вие како што ви свири Црвенковски.
Не се ни мачи да ме побиваш со романтичарски постови, ако си толку внесен во ДУИ, земи му го на Ахмети телефонот, и види кој му е на speed dial.
Да.za 3 meseci mnogu raboti ke se menjat