Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тапа беше.
Нишо не смував.
Сепак.
Си поминав супер.
Поздрав и благодарница за феноменалниот Серпико и Тигана брадрз, се покажа како одличен домаќин... и затоа една шансона по негов избор. Специјални благодарници заслужија и Димитар, Андроник, кухар првог разреда, даденце домачица првог разреда, ада, бада и комитата(Џиџи де) како и Acid, какви оралки давате, па тоа го нема ни во Битола...
Епа кога нејќеше да ме муваш шо да прајме(и не се вади дека ради Ред Хот било) башка беше поразен во фристајл ете и Виктор мистер диблдабл ЏИ ќе каже....
Иначе како си поминав, ТОП нај ТОП нај ТЕНК лудило. Колку е убаво да сликаш по собиранки. Толку деколтиња и лезбо кисес немав сликнато ни у сон бе :vozbud:сите ве сакам си знаете:)
Искрено музиката не ми беше по тертип за да се разденсам ама и не беше до толку битно.
Маракана беше лудило, Серпико срце мое те сакам знаеш:)
Гужви пиво и рајмз и си поминуваш лудило. Башка порачав да се честита роденден на кајгана(е сега се фалам да знаете јас порачав)
Ајде идам ја да џапам кафе зашто главата ми фуче

Сликите покасно

Иначе за оние кои продолжија во Маракана..

само за оние во Маракана кои седеја на масата десно од бината,

можам само да им кажам едно големо ЗИГ ХАЈЛ!! (ако ви текнува на што мислам).

Поздрав и се гледаме нареден пат.

:pos: Афкорс... :wink:

Ја демек нeам везе со скинс и слично, ама не можев да одолеам... :helou:

Точкест напиша:
башка беше поразен во фристајл ете и Виктор мистер диблдабл ЏИ ќе каже....
Ма не беше поразен, туку цревата ти ги извади, не знаеше кај да бегаш... :pos: Точкест е добар бре, само страв ми е дека така е само кога е пијан, се надевам не. :pos:

:pos: Афкорс... :wink:

Ја демек нeам везе со скинс и слично, ама не можев да одолеам... :helou:
Никој не одолеа богами.:)

Инаку извинување до тебе што на моменти мораше да го трпиш мојот ПМС.:icon_lol:

топ ол најт лонг, феноменално општонародновесеље:klaber:

Сакав да дојдам,ама не се знам со некој посебно од форумџииве(нов сум).. па се надевам има време повеќе ке се здружиме поз

Прекрасна собиранка, со прекрасни луѓе.

Фантом: те лажат!

п.с. Не си легнувам... еден ден без спиење...не е страшно...

A да...добар момент беше кога му ја цедев краватата на Acid пошто си ја потопи у вискито.:pos:

Мики (Димитар)највише ме изненади кога ме поздрави:):):) интересна и убава појава у живо :):):):):)

супер журка беше а и после во Маракана само продолживме ")

Хмммм.........знаело да биде мнооооогу подобро

Убедливо најдобро организирана и реализирана собиранка до сега !!! Преубаво си поминав!!!!!! п.с. поздрав до навијачка група ВОДКА :pos2:

Одлично журче, огромна навала и супер луѓенца :)
да почнам од почеток- прво се загреавме со дани у кафанче со друштвенце па така запиенки се избацивме во Динамик кај шо веќе немаше место во 9 ипол :)
Во Динамик на сам старт ме чекаше Точекст со ветеното пивце, и тука ја закопавме секирата (на безбедно место):pos:
После тоа културно се поздравивме и со Трнот, значи и тука не летаа пердуви :pos:
упознав еден куп луѓе, меѓу кои и еден дечко, резидент во читална само проблемот е шо не му го памтам името :pos: ако се пронајде нека се јави :)
се на се одлична журка, се сликнавме малце, поденсавме малце...али за жал не продолживме на афтерпартито, бидејќи имавме други планови :wink:
едит: Бушав, јееј :pos:

Јас мислам да се отвори нова тема во која ќе можеме да си искажуваме впечатоци од вчера. КОј ни оставил впечаток, кој не,бла,бла бла.НО на таа тма да имаат пристап само оние што дојдоа , зашто другиве се педери. Очекував многу поише луѓе, али супер беше се запознав со многу луѓе, се пивнав малце.

п.с до Серпико- Тоа што викаше дека сум неповижен и нема никого да запознаам.Епа убаво го изорав Динамик после.

п.п.с.-Прилично нов сум,ама ако сите сме си поминале екстра вчера, зашто тоа дружење да остане само на собиранки???? Треба да масовизираме тоа дружењето малце!!! Јас си запознав многу интересни фацки вчера!

Иначе заборавив да пишам фала Рајмз за частката:)
И да Убер македон/вампир/ддк рече дека ќе дошол да не тепа мене тони и урим ама слабо некако т.е. испадна пиче:) поздрав друже

Урим че те пукам зашто н е дојде море хеј

Хммм...неизлегувањето од дома цел месец (да се разбереме ради учење),резултираше со температура,главоболка и затнати уши,ама не е важно јас убаво си поминав!!!
Оваа собиранка беше над стандардните собиранки на Кајгана!Цвеќенца и бакнежи до организаторите!
Можеби не се запознав со многу кајганџии,но мило ми беше што ги видов старите членови кои ги гледам од собиранка на собиранка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom