E нели на први завршвеше со испитите? И нели е Тетово на пола сат од Скопје и на втори вечерта мојш да пијаш, да се зезаш, да искулираш и заедно да тепаме каури ние албосиве (албански командоси)?Е шо ке прајте мара!!!
Само читам ке пиете ке прајте...јас не пијам да пиев ке идев,шала на страна,4 имам испит 1 имам испит 6 имам испит...дефинитивно не идам...Ако случајно видите некој албанец да ми го поздравите.
На 8 ни завршуваат на штуљ испитите, али проблемот е што мислам дека појол на 3-ти има испит у 8 сабајле.:pos2:E нели на први завршвеше со испитите? И нели е Тетово на пола сат од Скопје и на втори вечерта мојш да пијаш, да се зезаш, да искулираш и заедно да тепаме каури ние албосиве (албански командоси)?
Че те запалам. Педер.
Хммм, викаш? Абе јас никогаш немам пиено мартини мамата. Верна сум на водката. Туку, во името на шмизлите, првата пијачка ќе ми е мартини со тебе ... ако не ми клизи, се враќам во ќош!:pos2:Може ќе направам исклучок за една текила да мавнам со тебе, инаку ти доаѓаш во мартини баграта!
Дивајн, барем ти како шмизлаicon_lol
треба да ми правиш друштво со мартини!
![]()
Не сум ти сигурна јас во ќошот, ама не е ништо сигурно до последен моментНикој бе узо не пие???? Очекуем друштво од универзалците на форумов, шо се приклучија кон повеќето алкохол групи. Ако не и ја со Дивајн у ќош.:party1:
Имам брачеда на твојот факултет, ќе фаќаме врски. И не ја тупи, имаш друштва, па избирај со кого ќе си таму. Сакам да те запознаам, а ова е најбрза прилика.Е шо ке прајте мара!!!
Само читам ке пиете ке прајте...јас не пијам да пиев ке идев,шала на страна,4 имам испит 1 имам испит 6 имам испит...дефинитивно не идам...Ако случајно видите некој албанец да ми го поздравите.
Дивне, аку да ти се пуштам таму? Пошо нели од другиот форум газдата не идал, па нема да имало кој.![]()
А кои поточно спаѓаат у категорија Новајлии?Пред секоја собиранка го пишувам истово, ќе го пишам и пак:
Немој некој од новајлиите да не дошол да се запознае со мене, зошто ќе мавам чврги!![]()
Рачунај на мене !Има некој за коњак и вино пиење? Ако нема сама ќе си пијам кој ве шиша :baeh:
Сепак ако примате нови членови во групиве за пиење би се приклучила во сите освен во узо и ракија - ако има..
:pos2:
Erick Fox??? Ако е он,тогаш ОК.Не е лош.Само да не почне да ги повторува песните ко шо си знае понекад.12 страна е и јасно ми е дека првите страни се занемарени. Ама диџејот е диџејот на клубот, што значи што си има дечкото по распоред за во сабота тоа ќе има