Avoid The Void
mrow
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 2.504
- Поени од реакции
- 72
500 денари на македонски, а 450 на српски јазик. Јас бев и сум воодушевена од цените, утре пак ќе одам.
А на англиски ја немаше? :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
500 денари на македонски, а 450 на српски јазик. Јас бев и сум воодушевена од цените, утре пак ќе одам.
А на англиски ја немаше? :/
Ja ima... 100 den. ke odis na standot na Gurgaќе одам,со надеж дека ке го најдам “степскиот волк“ =)
Ако вкупната цена е сто денари, и тоа како е попуст.![]()
Само што, повеќето книги имаат добар попуст, од 20% нагоре, а на 1000 денари 20% не се малку.
Знае ли некој колку е "Страници за нашата љубов" од Николас Спаркс?
Јас денев бев на саем и видов доста интересни книги. Ја земав "Отворени карти" од Агата Кристи и "Мали слатки откази" од Sali Koslou. И ја имаше иTwilight на англиски мислам дека беше 700 ден, ако не се лажам:smir:
Денес на саем се погодив со сите можни екскурзијанти средношколци од цела Македонија што тргнале да го посетат, така да времето што го поминав таму ми беше најнеефективно можно поминато со оглед на фактот што гореспоменативе посетители не само што не знаеја достојно да застанат и да погледнат што би ги интересирало (меѓу другото, вревејќи и дофрлајќи неумесни коментари на книги од типот "Приказната за големиот пенис"), туку и како стампедо се движеа меѓу штандови, така што во турканиците не успеав многу детално да се задржам кај изложувачите. Сепак за тоа малку што го видов, купив доста и задоволна сум прилично. Во недела уште една серија за да ги испоштовам уште Орхан Памук и Умберто Еко кои денес беа засенети од возбудата заради делата на Маркес.![]()
Утре планирам да отидам и од прва да разгледам па после во рамките на финансиите ќе си купам тоа што ке ми се допадне. Туку љубов за 17 ипол денари од Буковски дали ја имаше и колку пари е??
Во право си за ова, денес стварно многу гужва (средношколци и осмоодделенци на ескурзија:wink, затоа јас си бев вчера на раат и си купив книги од Херман Хесе :baeh: бај д веј што зеде од Маркес, сакав и јас да земам нешто од него...ама некој друг ден ќе биде и тоа :kesa:
Deneska saemot treba da raboti najdocna do 20 casot, a zavrsuva vo vtornik posle rucek.Дали некој со сигурност може да ми каже денеска до колку саат работи саемот????