M
Mario Gómez
Гостин
Иначе сакам Mein Kamf да ја купам
Од прилика да не знае случајно колку е?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на времето беше 450, е сега може е поефтина.Иначе сакам Mein Kamf да ја купамОд прилика да не знае случајно колку е?
на времето беше 450, е сега може е поефтина.
Саем на книгите според мене е чиста превара. Ако сте оделе кога има попусти во книжарниците, тогаш е многу поефтини книгите, а сега го користат она што јас го учам ко илузија на цени. Дваесет денари попуст не е баш попуст
ќе одам,со надеж дека ке го најдам “степскиот волк“ =)
Некој што ке оди на саемот ке може да провери дали ја има Самрак од Стефани Мајер? Ако има напишете колку чини?
Јас одам утре со надеж дека ќе ја најдам „Мајсторот и Маргарита“ или нешто од Агата Кристи.![]()
Иначе сакам Mein Kamf да ја купамОд прилика да не знае случајно колку е?
Епа денес го посетив саемот и ми се допадна. Цените се прилично добри, за разлика од обично. Си ја купив "Мистеријата на синиот воз" од Агата Кристи за 100 денари од издавачка куќа Ѓурѓа, и добив бесплатна книга "Времето и знаците", во која се објаснувани христијанството и науката бла бла....
Јас одам утре со надеж дека ќе ја најдам „Мајсторот и Маргарита“ или нешто од Агата Кристи.![]()