EU ги укинува визите за Србија

• Креатор на темата Креатор на темата ShRiNk
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахаха, мене нешто ми е многу смешно.
Каков народ сме си, сега место бугари, ќе се пишуваме срби.
Само сигурен сум дека некој со српски пасош нема да биде помал македонец од оној со бугарски.

Кај му даде нова идеја на АБЦ :pos2:

Хахахаха, мене нешто ми е многу смешно.
Каков народ сме си, сега место бугари, ќе се пишуваме срби.
Само сигурен сум дека некој со српски пасош нема да биде помал македонец од оној со бугарски.

Активен сум на темата за пасоши, па се нанервирав малку... шо значи болдираното, не го сфаќам...

Активен сум на темата за пасоши, па се нанервирав малку... шо значи болдираното, не го сфаќам...

Демек нема да паднел толкав срам него да се пишел Бугар хахха

Демек нема да паднел толкав срам него да се пишел Бугар хахха
Да, на тоа мислев. Срам или не, сепак овде полош третман ќе добиеш ако имаш бугарски пасош одошто српски.

Да, на тоа мислев.
Аха. Значи Македонец со бугарски пасош е поголемо зло од македонец со српски пасош??????????????????????? :shok:

Вие сте луѓе тотлано луди... ја се откажувам. Агим, шитни Тетеец еден... шо пари бараш?
Пријатно...

Аха. Значи Македонец со бугарски пасош е поголемо зло од македонец со српски пасош??????????????????????? :shok:
Не, не, туку така ќе те смета голем дел од народот. Ќе рече: еве, овој има бугарски пасош, татар ова-она.
А за некој со српски ќе рече: е ако де, ист народ сме со србите...

Нијанси се во прашање другар Кизо..нијанси...
..не си го прочитал моето последно дело изгледа а? Еве ти прелазна...

Ексклузивно од Евроњус:

Како замена за непотпишувањето на договорот за стабилизација и асоцијација кој го блокираше Холандија(поради совеста за масакрот во Сребреница) додека да се испорачаат Младич и Караџич, договорот за укинување на визниот режим ќе биде потишан 2 дена по изборите во Србија или ден пред прогласувањето на независноста на Косово, како амортизација на незадоволството во Србија.
Ако се повикаме на потпишувањето на вакви договори на Бугарија и Романија, најверојатно Србите слободно ќе патуваат по Европа од 01.01.2009.

Трката по српски пасоши може да почне................

Ебате ЕУ сега гледам на телевизија што и нудат на Србија и како во очи не лажат обидувајки да се оправдаат зошто нас бесконечно само нови услови ни поставуваат. Изгледа само инат треба да се тера за да се оствари нешто, од принципи не бива ништо.

Ексклузивно од Евроњус:

Како замена за непотпишувањето на договорот за стабилизација и асоцијација кој го блокираше Холандија(поради совеста за масакрот во Сребреница) додека да се испорачаат Младич и Караџич, договорот за укинување на визниот режим ќе биде потишан 2 дена по изборите во Србија или ден пред прогласувањето на независноста на Косово, како амортизација на незадоволството во Србија.
Ако се повикаме на потпишувањето на вакви договори на Бугарија и Романија, најверојатно Србите слободно ќе патуваат по Европа од 01.01.2009.

Pred deset i poveke godini ubavo napisav deka vo Makedonija ke ziveat Albanci, Bugari, Srbi i nesto Grci , a nekoi Makedonci po kafani i forumi ke objasnuvaat koi i sto bile :)

Ебате ЕУ сега гледам на телевизија што и нудат на Србија и како во очи не лажат обидувајки да се оправдаат зошто нас бесконечно само нови услови ни поставуваат. Изгледа само инат треба да се тера за да се оствари нешто, од принципи не бива ништо.

Тоа ти е СТАРА КУРВА :)

Него треба сега ние да организираме уште еден референдум за укинување на Рамковниот договор, и да видиш тек дури тогаш што ќе се случи :)

Тоа ти е СТАРА КУРВА :)

Него треба сега ние да организираме уште еден референдум за укинување на Рамковниот договор, и да видиш тек дури тогаш што ќе се случи
:)

Ako ne si zabelezal dosega....VEKE ne mozes ni da se pocesas na edno mesto , ako "drugata strana" od toj dogovor...so badinterevo glasanje... ne ti dopusti... :) proso , BATKA..voz.........................trebelo da se misli brzo i deluva efikasno...KOGA TREBALO , a za toa treba prethoden plan i namera ...NE SAMO KOKODAKANJE... :)

Па кога нема никаков двигател во МК што ке му тупне на манекенот „Фраере„ кој се слика бетер од манекенка во VOG низ медиумите ,неколку илјади гневни и крвави во очи граѓани на кои ке им го објасни феноменот на ЕУ „сакам да ве ебам , нема што да бутнам„ ке се удираме во гради дека не сме наследници само на Саше , него непобитен доказ дека сме обични сапиенси , без хомо:toe: И на крај ме разочараа новинарите кои кога се работи за нашите политичари знаат да прашаат и која цицка и е поголема на Рада , дали Коневска добила менс овој месец , или кој му ги стиска бубуљиците на Бране што е цел во дупки во суратот, а пред Фраере го проголтаа како циган мрсул, оној одговор измеѓу катникот и умникот во стил „ ке биде бе слушајте , жими бурето вино што ми го наместија„:toe:

Ексклузивно од Евроњус:

Чекај бе.А ние????:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom